Trenutno čitaš
I ove jeseni nosimo štrample u bojama i dezenima

I ove jeseni nosimo štrample u bojama i dezenima

štrample
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Jesen je stigla, a s njom i trenutak kada se opraštamo od laganih ljetnih komada. Ali, to ne znači da tvoja omiljena ljetna garderoba mora da se spakuje u kutiju do sljedeće sezone! Rješenje? Štrample u bojama i dezenima! Ako tražiš način da produžiš nošenje haljina, suknji i šortseva i tokom hladnijih dana, štrample su tvoj novi najbolji prijatelj.

Bilo da preferiraš klasične najlonke, mrežaste čarape ili štrample sa zanimljivim dezenima, ovogodišnje modne kolekcije pružaju bezbroj mogućnosti za stilizovanje. One ne samo da će ti zagrijati noge, već će tvom outfitu dati onaj završni „wow“ efekat. Ipak, nije uvijek lako pogoditi koji modeli štrampi najbolje idu uz određene kombinacije. Zato smo zavirili u kolekcije za jesen 2024. da bismo ti dali par savjeta kako da ih stilizuješ na najmoderniji način.

Ferragamo Fall 2024.
Ferragamo Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Štrample u jarkim bojama ove jeseni prave veliki povratak. Inspirisane vibrantnim bojama 80-ih, možemo ih vidjeti u nijansama poput smaragdno zelene, kraljevsko plave, ali i u crvenoj i neon ružičastoj. Ove štrample najbolje izgledaju uz jednostavne, neutralne komade garderobe – crna haljina ili suknja će biti savršena podloga da šarene štrample dođu do izražaja. Ako voliš da eksperimentišeš, možeš se odlučiti za color-blocking, kombinovanjem različitih nijansi za hrabar, ali sofisticiran izgled.

GCDS Fall 2024
GCDS Fall 2024. Launchmetrics Spotlight
MSGM Fall 2024.
MSGM Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Cvjetni motivi i geometrijski oblici – štrample sa dezenima su pravi izbor za one koji vole da se igraju sa modom. Ovaj trend je savršen ako želiš da dodaš malo razigranosti i zabave svakodnevnim kombinacijama. Najbolji način da nosiš štrample sa dezenom je da ih kombinuješ sa jednobojnim komadima garderobe. Tako ćeš izbjeći da izgled bude previše „zagušen“, a štrample će postati glavni detalj tvog outfita.

Luisa Beccaria Fall 2024.
Luisa Beccaria Fall 2024. Launchmetrics Spotlight
Pucci Fall 2024
Pucci Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Ako želiš sofisticirani izgled, crne štrample su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Možeš ih kombinovati sa gotovo bilo čim – od mini haljina do pencil suknji. Ove sezone, klasične crne štrample često viđamo u kombinaciji sa soknama u bojama. Mrežaste čarape su još jedan modni favorit i ove jeseni.

Elisabetta Franchi Fall 2024.
Elisabetta Franchi Fall 2024. Launchmetrics Spotlight
Rabanne Fall 2024.
Rabanne Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Još jedan trend koji dominira u jesenjoj sezoni 2024. su štrample sa teksturom. One dodaju dimenziju i dubinu tvojim kombinacijama. Bilo da se odlučiš za pletene štrample ili one sa ribljom kosti, ove teksturirane opcije savršeno se uklapaju uz vunene suknje i gležnjerice. Ako si ljubitelj slojevitih kombinacija, ovaj trend je pravi pogodak!

Pročitaj
InCute

Miu Miu Fall 2024.
Miu Miu Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Jesen 2024. je u znaku kreativnog kombinovanja, a leopard štrample su nezaobilazni komad za sve one malo hrabrije.

Zimmermann Fall 2024.
Zimmermann Fall 2024. Launchmetrics Spotlight

Od šarenih do klasičnih crnih, od mrežastih do teksturiranih, mogućnosti su beskrajne. Zato se slobodno igraj bojama, dezenima i materijalima – jer kada je riječ o štrampama, ove jeseni sve je dozvoljeno!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum