Trenutno čitaš
Jedna od najuspješnijih skandinavskih serija, stiže na Pickbox NOW

Jedna od najuspješnijih skandinavskih serija, stiže na Pickbox NOW

Pørni_

Na Pickbox NOW tokom septembra biće dostupne sve tri sezone hvaljene norveške serije „Pørni“.

Ova šestodijelna drama koju je Variety opisao kao “jednu od najuzbudljivijih i najbolje napisanih serija u posljednje vrijeme” prati život Pernille, poznatije kao Pørni, koja se suočava s brojnim izazovima u svakodnevnom životu dok pokušava održati ravnotežu između porodičnih obveza i vlastitih potreba. „Pørni“ je takođe jedna od najbolje ocijenjenih serija na Viaplayu, prema IMDb-ju, što je pridonijelo njenoj popularnosti.

Pickbox NOW

Drama se bavi dilemama koje se javljaju kada pokušavamo, najbolje što možemo, učiniti pravu stvar za svoje najmilije, a zatim i za sebe. Glavna junakinja Pørni ima dvije kćerke i odgovornost prema 15-godišnjem nećaku nakon tragične smrti svoje sestre. Njen bivši suprug, koji se preselio u Kopenhagen, uglavnom se fokusira na vlastite interese ostavljajući Pørni samu da se nosi s izazovima roditeljstva i svakodnevnog života. Uz sve to, njen otac prolazi kroz neku vrstu kasne tinejdžerske faze, dok Pørni radi u socijalnoj službi gdje razvija simpatije prema okružnom advokatu Bjørnaru.

Pørni_
Pickbox NOW

Naslov donosi autentičnu priču o tome kako biti ispunjena osoba u svijetu prepunom izazova. Serija prikazuje svakodnevne borbe s kojima se suočavaju mnogi ljudi, istražujući s pomoću humora i iskrenosti kako pronaći radost i smisao čak i u najtežim trenucima. S oštrim scenarijem, autentičnim likovima i emocionalnom dubinom, ovo je naslov koja će dirnuti gledatelje i podstaknuti ih na razmišljanje dok se opuštaju u situacijama s kojima se svi susreću. Osim toga, serija je posebno zanimljiva jer Henriette Steenstrup ostvaruje svoj debi kao autorka i scenaristkina, uz to što je i glavna glumica.

Pročitaj
djevojke iz autobusa

Gledatelji će moći uživati u svim sezonama serije „Pørni“ na Pickbox NOW. Prva dostupna je od 13. septembra, druga od 20, a treća od 27. septembra.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum