Trenutno čitaš
Kristen Bell i Adam Brody se zaljubljuju u komediji Nobody Wants This

Kristen Bell i Adam Brody se zaljubljuju u komediji Nobody Wants This

nobody wants this netflix serija

Erin Foster, kreatorka nove serije Nobody Wants This, nije uvijek vjerovala u srećne završetke. Kao cinična spisateljica, humor je nalazila u ljubavnim katastrofama i promašenim vezama. Za nju, komedija je proizilazila iz neuspjeha, a smijeh iz patnje. Međutim, kada je upoznala svog sadašnjeg muža, sve se promijenilo.

“Uvijek sam bila veoma cinična spisateljica jer sam bila veoma cinična osoba,” priznaje Foster, ali zaljubljivanje je promijenilo njenu perspektivu. Shvatila je da biti srećan i ispunjen takođe može biti smiješno, što je postalo centralna tema njene nove serije.

Glavni junaci serije, Joanne (Kristen Bell) i Noah (Adam Brody), predstavljaju nesvakidašnji par – ona je otvorena žena, a on nekonvencionalni rabin. Iako se njihovi svjetonazori razlikuju, od prvog trenutka se osjeti hemija između njih. Foster je inspiraciju za ovaj par pronašla u sopstvenom životu, u ljubavi koja je promijenila njeno gledanje na svijet. “Ova serija zaista predstavlja način na koji sada gledam na ljubav, koja je toliko drugačija od onoga kako sam je gledala ranije,” kaže ona.

Iako je bila skeptična kada je došlo vrijeme da se na ekranu prikaže lik inspirisan njom, pronašla je savršenu glumicu u Kristen Bell. “Ona se toliko držala sebe, a zatim je stvorila i ovaj lik koji mi se jako dopao,” dodaje Foster.

Serija Nobody Wants This takođe istražuje ideju da ne morate birati između “lošeg momka” koji vas povređuje, ali vas privlači, i “dobrog momka” koji vas smiruje, ali je dosadan. Noah, kojeg glumi Adam Brody, je savršen spoj oboje – dobar momak koji nas privlači, a ne dosadni tip zbog kojeg se osjećamo kao da ništa ne vrijedi. “Možete pronaći oboje,” tvrdi Foster, prenoseći svoju najoptimističniju vjeru u ljubav.

nobody wants this netflix serija
Netflix

Jedan od najvažnijih aspekata serije je ideja da ljubav nije uvijek laka, ali je vrijedna truda. “Tako je lako postati ciničan. Tako je lako postati zaista očajan da bi to uspjelo,” kaže Foster. Ona ističe da je sreća često svjesna odluka, nešto na čemu se mora raditi, umjesto da se pasivno čeka da dođe.

Nobody Wants This je više od samo još jedne romantične serije – to je priča o promjeni, o tome kako ljubav može transformisati život i svijet oko nas. Foster je stvorila seriju koja nas podsjeća da je sreća moguća i da je ljubav, ma koliko bila komplikovana, nešto za što vrijedi boriti se. Ako želiš emotivno putovanje koje balansira između humora i dubokih osjećanja, ova serija će te zasigurno osvojiti.

Pročitaj
It ends with us

Serija Nobody Wants This premijerno će biti prikazana na Netflixu 26. septembra. Uz Kristen Bell i Adama Brodyja, u seriji se pojavljuju i Justine Lupe, Timothy Simons, i mnogi drugi. Pripremi se za romantičnu komediju koja će te nasmijati, ali i natjerati da preispitate svoje stavove o ljubavi i životu.

Šta ćemo još gledati na Netflixu u septembru saznaj ovdje.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum