Trenutno čitaš
Evo zašto su ti potrebne crne hlače širokih nogavica

Evo zašto su ti potrebne crne hlače širokih nogavica

crne hlače širokih nogavica
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Crne hlače širokih nogavica više nisu rezervisane samo za kancelariju. Njihova svestranost ih čini ključnim komadom garderobe koji se može stilizovati na različite načine. Pa zašto ne isprobaš neku od ovih kombinacija?

Nova modna formula: crne hlače i top će postati novi chic par u tvom ormaru koji će zamijeniti klasičnu kombinaciju farmerki i majice.

Ove jeseni, kombinacija crnih hlača širokih nogavica sa bordo nijansama biće apsolutni hit. Bordo, kao najpopularnija boja sezone, savršeno se uklapa sa crnom, stvarajući sofisticiran i elegantan izgled koji se lako prilagođava različitim prilikama.

Minimalistički Chic. Crne hlače sa jednostavnom bijelom majicom su savršen outfit za dan kada želiš da izgledaš elegantno bez previše truda. Dobre hlače širokih nogavica mogu dodati puno svakoj odjevnoj kombinaciji.

Savršene za oblačenje sa blejzerom ili bluzom za dan u kancelariji ili uz duks i patike za tvoje vikend planove, crne hlače definicija su osnovnog elementa garderobe. Kombinuj crne hlače sa patikama za sportski, ali sofisticiran izgled.

Crne hlače širokih nogavica će postati novi statement element u tvojoj garderobi, pogotovo jer su iznenađujuće svestrane i kada je u pitanju uparivanje cipela – slažu se s patikama, baletankama, čizmama, mokasinkama, pa čak i sandalama tokom ljeta.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum