Trenutno čitaš
Od Bojane Mutić učimo kako se spremiti za tematski party

Od Bojane Mutić učimo kako se spremiti za tematski party

Bojana
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Bojana Mutić koja stoji iza profila modaitakoto je kreatorka digitalnog sadržaja, blogerka i modna inspiracija čije modne savjete redovno pratimo. Bojana nas je po ko zna koji put ostavila bez daha svojim modnim izborom i to ni manje, ni više nego za tematski ALOHA party.

Bojana nam je pokazala kako se pripremiti za tematski party i učiniti da svaki ovakav događaj bude jedinstven i neponovljiv.

bojana mutić
@modaitakoto

Ono najbitnije što nam je Bojana pokazala svojom odjevnom kombinacijom povodom ALOHA party-ja je kako maksimalno iskoristiti svaki detalj. Njen izbor za ALOHA party bio je pravi modni spektakl. Šarena haljina, pretežno u ružičastim tonovima – što je, naravno, bio njen potpis – kombinovana je sa pažljivo odabranim dodacima. Haljina se odlikovala živopisnim bojama i egzotičnim uzorcima koji su savršeno odgovarali havajskoj temi.

Osim čarobne haljine, Bojana je upotpunila svoj izgled sa detaljima koji su još više doprinijeli stvaranju havajskog duha. Cvjetna kruna i prekrasna perika dodali su jedan fantastičan modni dodir i u potpunosti se uklopili u temu. Ono što je nama posebnu pažnju privuklo i što smatramo da je osvježilo njen cjelokupni outfit su Gazelle Bold patike i gornji dio Adidas trenerke koje su se savršeno uklopile u njeno modno izdanje, dodajući mu modernu notu i udobnost.

bojana mutić
@modaitakoto

Bojana se poigrala bojama, uzorcima i dodacima, pružajući nam inspiraciju kako da budemo originalni i kreativni na tematskim zabavama. Njena sposobnost da stvori harmoničan i upečatljiv izgled, dok se drži u okviru zadate teme, pravi je primjer kako se moda može koristiti za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Pročitaj
Look of the day

Takođe, od nje možemo naučiti da je ključ uspjeha, kada je tematsko odjevanje u pitanju, u pažljivom odabiru detalja i stvaranju stila koji je u potpunosti usklađen sa temom. Bez obzira na to da li se radi o havajskom party-ju ili bilo kojoj drugoj temi, njen pristup i kreativnost mogu nam poslužiti kao inspiracija za svaki budući događaj.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum