Trenutno čitaš
Izašao je prvi teaser za seriju “The White Lotus”

Izašao je prvi teaser za seriju “The White Lotus”

the white lotus

Prvi teaser za predstojeću treću sezonu HBO serije “The White Lotus” je otkriven, pružajući uvid u luksuznu lokaciju na Tajlandu.

Gdje će članovi glumačke ekipe Parker Posey, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Jason Isaacs i Morgana O’Reilly  provesti svoj odmor?

Kratki teaser je dao fanovima serije uvid u lokaciju – čamac koji juri ka zalasku sunca, hotelski bazen i lik koji izgovara riječi: “Šta se desi na Tajlandu, ostaje na Tajlandu”. Prva sezona je bila smještena u Four Seasons Resort Maui na Havajima, dok je druga sezona bila u San Domenico Palace u Taormini, Sicilija.

Zbog štrajkova WGA i SAG-AFTRA, serija vjerovatno neće biti prikazana na ekranima prije 2025. godine, prema riječima direktora HBO-a i Max-a. Snimanje je počelo u februaru ove godine. U januaru, reditelj ove hit serije, Mike White, je najavio da se pet novih članova pridružuje glumačkoj ekipi.

Pročitaj
Channing Tatum versace parfem eros energy

Svaka sezona serije “The White Lotus” do sada je istraživala određene teme – prva sezona je bila o novcu, druga o seksu. Treća sezona, kako je White obećao, biće “satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i spiritualnost”.

Što se tiče specifičnih detalja zapleta, oni tek treba da budu otkriveni, a seriju nadamo se da ćemo gledati početkom 2025 godine.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum