Trenutno čitaš
Vrijeme je za bijeg na Mediteran uz novi film Find Me Falling

Vrijeme je za bijeg na Mediteran uz novi film Find Me Falling

find me falling netflix film

Harry Connick Jr. kreće na Sredozemno more. U novoj Netflix romantičnoj komediji Find Me Falling, pjevač i glumac igra ulogu koja mu u početku može izgledati kao poznata teritorija: rok zvijezda. Ali tu prestaju sličnosti između Connicka i njegovog lika, Johna Allmana.

“On igra zamišljenu, tetoviranu, usamljenu rok zvijezdu,” kaže scenaristkinja/rediteljka Stelana Kliris. „Nismo mogli da nađemo boljeg glumca, a povrh toga, napisao je dvije fantastične pjesme za film.”

find me falling netflix
Netflix

Connick nije jedina zvijezda filma Find Me Falling. Ostrvo Kipar, koje Kliris naziva domom, dobilo je posebno mjesto na ekranu.

„Ovaj film je ljubavno pismo Kipru, i nadam se da to film prenosi publici i daje im malo magičnog bijega“, kaže ona. “Plus, nije bilo ništa bolje od hodanja na setu na litici s koje se pruža pogled na beskrajni plavi horizont Sredozemnog mora. Ne možete tražiti bolji ‘pogled iz kancelarije!’”

O čemu je film Find Me Falling?

Nakon promašenog albuma i sve manje popularnosti njegovog najvećeg hita, ostarjela rok zvijezda John Allman odlučuje da napravi pauzu u karijeri kako bi povratio svoju iskru. On se seli u izolovanu kuću na litici na idiličnom mediteranskom ostrvu Kipar, ali John upoznaje neke očajne duše, a kasnije se suočava sa još složenijim iznenađenjima kada se stari plamen ponovo rasplamsa.

„Ovo je ljubavna priča o mnogim vrstama ljubavi: romantičnoj, porodičnoj, doživotnim snovima i onome što ste spremni da žrtvujete za ljude ili stvari koje volite“, kaže Kliris. “John u suštini mora odlučiti da li je ljubav njegovog života njegova muzika ili žena koju je ostavio iza sebe.”

Uz Connicka u filmu Find Me Falling glume Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Angeliki Filipidou, Lea Maleni, Athina Roditou i Clarence Smith.

Pročitaj
biblioteka

Glumačka ekipa je u film donijela ključni sastojak za koji je Kliris smatrala da je potreban za savršeni rom-com: srce. „Možete imati sve što želite, ali bez prave suštine ne možete se povezati sa svojim zvjezdanim ljubavnicima“, kaže ona. „Trebaju vam i likovi — i glumci koji ih igraju — u koje će se ljudi zaljubiti. Find Me Falling sigurno ima oboje.”

Find Me Falling stiže na Netflix 19. jula. Kliris ima nekoliko obećanja. „Ovaj film će djelovati kao odmor“, kaže ona. I još nešto: “Harry Connick Jr. ima nekoliko novih pjesama za vas… na više od jednog jezika.”

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum