Trenutno čitaš
Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

Nova muzika donosi dozu svježeg zvuka

nova muzika
Branding konferencija
Branding konferencija

 Nova muzika stiže nam ove sedmice iz Mascom recordsa, donoseći sa sobom pravu zvučnu eksploziju koja će zadovoljiti i najistančaniji sluh. Nova muzika istražuje različite žanrove i umjetničke izraze, pružajući slušaocima jedinstveno iskustvo uzbudljivih ritmova, emotivnih tekstova i inovativnih aranžmana. Pripremi se za muzičko putovanje prepuno iznenađenja. 

ROXEN, Sărută-mă

„Sărută-mă“ je privlačna pop pjesma koju je Roxen otpjevala na svom maternjem jeziku a govori o kompleksnosti ljubavnog odnosa kao i požrtvovanosti na koju partneri moraju bit spremni.

JXDN, Stray / Sad October

Budući jxdn-ov album producirali su Travis Barker, Andrew Goldstein (blink-182, ALL TIME LOW, ILLENIUM) i Aldae (Maroon 5, Jonas Brothers, Jung Kook). Našu pažnju privukli su singlovi „Stray“ i „Sad Ocrober“.

TWENY ONE PILOTS, Backslide

Ovo je treći singl sa budućeg albuma „Clancy“ koji će biti objavljen 24. maja. Tweny One Pilots je jedan od najuticajnijih alternativnih rok sastava u poslednjoj deceniji.

KING x JASON DERULO, Bumpa

Indijska super-zvezda King ostvario je saradnju sa svjetskom super zvijezdom Jasonom Derulom u pjesmi „Bumpa“. Ova zarazna i veoma ritmična pjesma će definitivno biti hit ljetnje sezone.

GALANTIS, Dust

Poslednjih nekoliko godina Christian “Bloodshy” Karlsson poznatiji kao Galantis plasira redom uspješne singlove koje će objediniti na budućem albumu „Rx“. Izlazak singla „Dust“  prati objava datuma pojave navedenog izdanja a to je 17. maj.

Za više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku. 

Pročitaj
Channing Tatum versace parfem eros energy

 

Naslovna fotografija: allysa.larson

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum