Trenutno čitaš
Odmah pređi na najbolji dio: Ostvari povrat novca uz Mastercard kartice i mobilni novčanik

Odmah pređi na najbolji dio: Ostvari povrat novca uz Mastercard kartice i mobilni novčanik

Koliko puta tokom dana nešto plaćaš? Prva jutarnja kafa, ručak sa kolegama, kupovina namirnica za ručak, odlazak s djecom u tržni centar po dugo željenu igračku, večera. Zašto ne bismo odmah prešli na najbolji dio i uživali u tim malim stvarima?

Mastercard

Sve što ti treba jeste mobilni novčanik, s kojim ćeš jednostavno obaviti plaćanja, koja su sigurna i praktična. Mobilni telefon svakako uvijek imaš sa sobom, pa zašto ga onda ne bismo pretvorili u sredstvo za plaćanja i izbjegli traženje sitniša u torbi ili džepovima ili brige o novčaniku.

Jednostavno je – na svoj pametni uređaj, bio to mobitel ili pametni sat ili nešto treće, preuzmi mobilni novčanik, dodaj mu svoju Mastercard karticu, prateći upute i sve je spremno za plaćanje.

Ali, najbolji dio tek dolazi – korisnici Mastercard kartica i mobilnih novčanika do 31. decembra imaju priliku da ostvare povrat novca u iznosu od 5 KM i do tri puta! Dovoljno je da plaćaš svojom Mastercard karticom u mobilnom novčaniku u bilo kojem iznosu, a nakon svakog petog plaćanja, 5 KM se vraća na vaš račun – i tako do 3 puta.

Pročitaj
opadanje kose

Mastercard

U Bosni i Hercegovini trenutno šest banaka podržava ovu uslugu: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i ProCreditBank d.d. Sarajevo. U njihovoj ponudi možeš pronaći novčanik po svojoj mjeri, u zavisnosti od toga da li koristiš iOS ili Android uređaj.

Sam proces plaćanja identičan je beskontaktom plaćanju karticom, samo što umjesto kartice na POS terminal prisloniš mobilni telefon. Na tebi je samo da se uvjeriš u praktičnost mobilnih novčanika, a do kraja decembra ostvari i povrat novca.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum