Trenutno čitaš
7 stvari koje možda ne znaš o Sandri Bullock

7 stvari koje možda ne znaš o Sandri Bullock

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Sandra Bullock zadivljuje svijet svojim talentima još od ranih 90-ih. Glumicu nagrađenu Oscarom vjerovatno poznaješ iz njenih hitova kao što su “Miss Congeniality” i “The Proposal”, ili kao „mamu iz “Bird Boxa.” Bez obzira na vrstu uloge, zvijezda je uvijek ostavljala svoj trag na ekranu na ovaj ili onaj način. Evo liste stvari koje možda ne znaš o Sandri Bullock.

stvari o Sandri Bullock
Foto: yahoo.com
Iako je njena majka bila operska pjevačica, ona ne zna da pjeva

Bullock je rekla za Wired da, iako joj je otac bio učitelj pjevanja, a majka operska pjevačica, ona nažalost nema njihove gene. „Kažu da preskače generaciju“, našalila se Bullock. „Moja ćerka zna lijepo da pjeva.”

Ipak, pohađala je časove klavira 12 godina

Glumica je rekla da je bezvoljno uzimala časove klavira 12 godina i “mrzila svaki minut”. Takođe je spomenula u svom govoru na dodjeli Oskara 2010. da je pohađala balet.

Tečno govori njemački

Iako je rođena u Virdžiniji, odrasla je između Njemačke i Washingtona. Kao dijete, tečno je govorila njemački i putovala po zemlji s majkom dok se konačno nije skrasila u Saveznim državama u svojim adolescentskim godinama.

stvari o Sandri Bullock
Foto: REUTERS/Lucas Jackson
Producirala je “George Lopez show”

Kao osnivač Fortis Filmsa, produkcijske kuće koja je producirala “Miss Congeniality” 1 & 2, “Hope Floats” i “Two Weeks Notice”, Bullock je pokušavala da podigne talenat latinosa kada je otkrila komičara Georgea Lopeza. Lopez je 2016. ispričao njihov susret na improvizovanoj predstavi nakon što je Bullock vozila sat i po da ga vidi kako nastupa.

Bullock se zalagala za Lopezovu emisiju prije nego što je producirala hit sitcom, koji se prikazivao šest sezona na ABC-u. Povremeno je gostovala u emisiji kao “Nesreća Ejmi”, lik koji je bio sklon da se povredi na poslu.

Vlasnik je restorana

Bullock je otvorila Walton’s Fancy and Staple kao hibridnu pekaru-kafe-restoran-cvjećarnicu u Austinskom Market Districtu 2009. (prvobitno je osnovana kao Walton’s Florist and Nursery 1969.) Ova ustanova s ​​5 zvjezdica služi doručak, ručak, večeru i slatke pekarske poslastice, pored prodaje svježeg cvijeća.

stvari o Sandri Bullock
Foto: KMazur/WireImage
Nema je na društvenim mrežama

Nakon što su je upitali da li njena udaljenost od društvenih mreža ima veze s njenom ulogom kompjuterske programerke kojoj se briše identitet u filmu “The Net” iz 1995. godine, Bullock je rekla: „Upravo ste iskopali društveni dragulj… za koji me niko dosad nije pitao. Mislila sam da ne žele znati. Naučila sam mnogo, upoznali smo prave hakere.”

Pročitaj

Ona i Keaunu Reeves su bili zaljubljeni, ali nikad nisu izlazili

“Razmišljam o tome kako je Keanu Reeves bio sladak i kako je zgodan”, rekla je Bullock Ellen DeGeneres u intervjuu 2018. Dok su njih dvoje radili na Speedu, ona se zaljubila u svog kolegu, iako njih dvoje nikada nisu izlazili.

Nekoliko mjeseci kasnije, Reeves je pratio njeno priznanje jednim svojim. “Očigledno je da nije znala da sam i ja zaljubljen u nju”, rekao je u emisiji Ellen, izazvavši nekoliko uzdaha i vrisku publike.

Izvor: vogue.com

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum