Trenutno čitaš
5 modnih savjeta za žene u četrdesetim

5 modnih savjeta za žene u četrdesetim

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Činjenica je da sjajan stil ne stari, a neke od poznatih modnih influenserki i blogerki u svojim 40-im, 50-im i 60-im godinama čine da trenutni trendovi rade za njih. Postoji mnogo vrijednih lekcija koje treba naučiti o tome kako izgraditi bezvremenski stil, ali ostati vijeran i vlastitom stilu budući da se radi o samoizražavanju i onome što nas čini da se osjećamo dobro. Pronašli smo omiljene modne blogerke starije od 40 godina, koje otkrivaju korisne savjete za odjevanje sa stilom u bilo kojoj životnoj dobi. 

Foto: Pexels
Hrabri printovi su uvijek dobra ideja

Kad dođemo u određenu životnu dob očekivanja su da nam stil odijevanja postane ozbiljniji, međutim to nije pravilo i garderoba ne mora biti dosadna bez obzira u kojoj životnoj dobi se nalazimo. Grece Ghanem, modna blogerka je dokaz za to. Neki od najatraktivnijih odjevnih printova su oni kojima se uvijek vraćamo, a Grece neke od njih čak i sukobljava jedan s drugim ili ih samo uključuje u svoje modne dodatke. Šareni print odjeće može pomoći unijeti sunce i boje u našu svakodnevnicu.

Investicija u oversize košulju

Imati oversize košulju u svom odjevnom arsenalu zapravo bi mogla biti najpametnija investicija koju trebaš napraviti ove sezone. Dok ulazimo u prelazno razdoblje između vrhunca ljeta i početka jeseni, slojevitost je ključna, a neke od naših omiljenih influenserki već su se posvetile svestranosti ove

jednostavne košulje.

Igra teksturom

Jedna od stilskih dilema koju je najlakše riješiti jest kako jednostavnu odjeću učiniti nešto posebnijom. Odgovor je u različitim teksturama. Spajanje neočekivanog dodaje zanimljivost. Heklani top i kozna suknja ili pantalone s dodacima resa mogu izgledati fantastično.

Crno od glave do pete uvijek izgleda skupo

Prema Neinmanu Marcusu, “Žene koje nose crno žive šarene živote”,  a ima tu i osjećaja misterije koji izaziva potpuno crna odjeća. Elegantna, profinjena i nenametljiva, crna je pouzdana kada želiš izgledati veličanstveno uz minimalan napor.

Povjerenje u široko

Široki rukavi, široke suknje i puno stava, a sa godinama dolazi i samopouzdanje, što do izražaja dolazi u voluminoznim haljinama jer unose dramatičnost u stil. Lijepe, praktične i da ne spominjemo udobne, ove su haljine tajno oružje u oramaru modnih blogerki.

Izvor: whowhatwear.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum