Trenutno čitaš
Pun mjesec u Vodoliji 11. avgusta će nas malo razdrmati!

Pun mjesec u Vodoliji 11. avgusta će nas malo razdrmati!

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Avgustovski ljetni pun mjesec je tokom sezone vatrenog Lava, što znači da će zagarantovano donijeti malo drame. Pun mjesec u Vodoliji 11. avgusta je podsjetnik da, ako radimo iste stvari, možemo očekivati ​​iste rezultate. Dakle, takođe je tačno da ako uradimo nešto neobično, nešto što nas izbacuje iz statusa quo i zone komfora, stvaramo prostora da nas Univerzum iznenadi nečim što je malo drugačije – a možda čak i izvanredno nagradi, ako smo te sreće…

Foto: Ultra magazin

“Razrmaj se” to je poziv ovog intenzivnog i akcijom punog Mjeseca u Vodoliji. Drama je, naravno, upravo ono što biste očekivali od punog mjeseca tokom sezone Lava 2022. Ova lunacija dolazi nakon julskog mladog mjeseca 2022, koji vas je pozvao da pustite svoju unutrašnju svjetlost da zasja. Sudbina je zaista ključna riječ za pun mjesec u avgustu 2022, jer glavni planetarni igrači ovog punog mjeseca odražavaju pomračenja koja smo iskusili u novembru 2021. i aprilu i maju 2022. Prisjetite se tih vremenskih perioda i ako ste iskusili neke velike pomake – ili novi počeci ili konačni završeci. Ovaj pun mjesec, mogao bi pokrenuti iste zaplete, teme, pa čak i pojavljivanja prethodnih igrača/prijatelja/rođaka, partnera/simpatija u život.

Vladar avgustovskog punog mjeseca je otrežnjujući I strogi učitelj Saturn u Vodoliji, koji prima konjunkciju od Mjeseca i opoziciju od Sunca koji privlači pažnju u Lavu, oba u kvadratu sa Uranom u kvadratu u Biku orijentisanom na hranu, tijelo, resurse. Sve što to znači je da kada ovaj puni Mjesec bude na vrhuncu, mogli bismo doživjeti intenzivan osjećaj oslobađanja od teške težine ili terete, kada nam sistem podrške na koji smo se ranije oslanjali više nije dostupan.

Foto: Ultra magazin

Mogli smo se osjećati usamljeno pod svjetlima reflektora, ali smo to mogli doživjeti i sa osjećajem olakšanja. Šta je urađeno, urađeno je. Sada je jedini put samo naprijed. Razmislite o ovim mislima.

Dakle, dok ovaj pun mjesec u Vodoliji, pomjera kolektivnu svijest ka zajednici i saradnji, razmislite šta možete uraditi i za druge i svoje okruženje i zajednicu. Kažu da možemo zamisliti svijet u kojem se ljudi okupljaju oko svojih ideja, tehnologije i resursa, kako bi pojedinačno poboljšali lične živote, koliko god možemo.

Nalazimo se u jeku sezone Lava i vrhuncu ljeta. Lav želi da zasija, ali pun mjesec u Vodoliji hoće svoju slobodu i nezavisnost. U dramatičnoj modi sezone Lava, velike promjene se spremaju u ovom ultra-osvijetljenom trenutku punog mjeseca.

Ova inovativna i individualistička energija punog mjeseca u Vodoliji, nas inspiriše da se izvučemo iz naših uobičajenih kutija i oslobodimo naše duše od emocionalnih okova, koji nas sprečavaju da budemo najautentičnije verzije sebe. Avgustovski pun mjesec nas ohrabruje da napustimo naše pravilnike, standarde i norme i smislimo kako da utremo novi put u našim životima, čak i ako to znači da radimo nešto neočekivano ili idemo protivno svojim dosadašnjim odlukama. Pripremite svoje buntovničko srce za rokenrol, jer ovaj pun mjesec će protresti stvari kao centrifuga u veš mašini.

Pročitaj

Foto: Ultra magazin

Energija znaka Vodolije u kojem je ovaj pun mjesec, nas gotovo uvijek poziva da očekujemo neočekivano, ali ova vibracija je još više pojačana pod ovomjesečnim supermjesecom. To je zbog snažnog kvadratnog aspekta između punog mjeseca i nepredvidive planete Urana, što bi moglo donijeti neka emocionalna iznenađenja ili krizu, koja zahtijeva nagle promjene u načinu na koji pristupate stvarima u životu. Pod ovim mjesečevim zracima koji stvaraju promjene, u osnovi ste alergični na sve što vam se čini ograničavajućim ili restriktivnim. Sada je vrijeme da pustite svoju zastavu vlastite slobode, da se vijori i oslobodite se tereta očekivanja drugih ljudi.

Pun mjesec se uvijek odigrava dok mjesec – vladar vašeg unutrašnjeg ja – stvara opoziciju sa suncem – vladarom vašeg vanjskog ja – stvarajući unutrašnji nemir i tjerajući vas da preduzmete akciju. Nije neuobičajeno da duboko ukorijenjene emocije, isplivaju na površinu poput vulkanske eksplozije, niti je neuobičajeno da se u to vrijeme dogode velika prosvjetljenja. Čekaju nas neke promjene i trenuci otkrića. Moguće da dolazi nešto revolucionarno, drugačije, novo i ekscentrično u narednim danima, Sviđalo vam se to ili ne, pun mjesec će vas uvijek osloboditi! Ovaj pun mjesec vas ohrabruje da priđete promjenama i da ih prigrlite.

Ovaj pun mjesec obasjava dihotomiju između solo i timskog igrača. Dok Lav želi da bude solo zvijezda na sceni, Vodolija bi radije dobila priznanje na mnogo suptilniji način. Dok Lav želi da se izrazi i stvara umjetnost, Vodoliji je više stalo da nekom drugom da prostor da zablista, Vodolija uvijek radi za širu zajednicu. Međutim, previše svega može ostaviti osobu da se osjeća neuravnoteženo, pa dopustite ovom punom mjesecu da vam pokaže šta vam nedostaje. I pošto će ovaj pun mjesec udružiti snage sa Saturnom – planetom karme i ograničenja – ovaj pun mjesec vas tjera da preuzmete odgovornost za svoju budućnost. Na kraju krajeva, vaša sudbina je u vašim rukama. Sretno!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum