Trenutno čitaš
13. avgust će biti najromantičniji dan za sve znakove zodijaka

13. avgust će biti najromantičniji dan za sve znakove zodijaka

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Ljubav definitivno nije bila u zraku, u posljednje vrijeme. Na to je uticao prilično haotičan i nimalo romantičan period retrogradne Venere, ali to nije iznenađujuće za astro entuzijaste, s obzirom da se planeta ljubavi, romantike i luksuza retrogradno kreće kroz znak Lava. Srećom, mladi mjesec daje Veneri prijeko potrebno olakšanje, posebno na najromantičniji dan 13. avgusta 2023., jer ona spaja srce sunca u događaju koji se obično naziva cazimi.

Venera i Sunce se susreću u istom znaku i stepenu svakih devet mjeseci, u različitim horoskopskim znacima. Poslednji cazimi/konjunkcija između ove dvije planete bio je 22. oktobra 2022. godine u kardinalnom vazdušnom znaku Vage. Kada se Venera pridruži Sunčevom srcu, kaže se da postaje ojačana dok prenosi svoja značenja na sunce. Kada se to dogodi, to pojačava značenja Venere, bacajući svjetlo na teme poput odnosa, kreativnosti i intimnosti. Kako Venera izlazi iz sunčevih zraka u danima nakon cazimija, možete očekivati veliku jasnoću oko jedne ili više ovih tema.

Pinterest

Evo kako će na svaki znak uticati najromantičniji dan avgusta 2023:

 Ovan

Vaše strasti i hobiji će doživjeti preokret 13. avgusta, kada se cazimi Sunca i Venere odvija u vašoj petoj kući. Tokom ove retrogradnosti, pregledali ste načine na koje uživate i izražavate se, a ovog dana ćete konačno dobiti malo jasnoće oko toga kako da pokažete svoje talente. Takođe, možete doživjeti porast inspiracije kroz romansu ili intimnost u vašim vezama. Odličan je dan za bavljenje aktivnostima koje vam omogućavaju da preuzmete vodstvo, sve dok se fokusirate na vašu ličnu radost i ispunjenje.

Bik

Kako se Venera, vaš vladar, spaja sa srcem sunca 13. avgusta, počećete primjećivati povećanu lakoću i jasnoću oko toga kako izražavate svoje želje, posebno u svom domu. Otkako je počelo retrogradno kretanje Venere, preispitujete načine na koje se povezujete sa svojom porodicom i okruženjem, i ponovo ćete steći osećaj udobnosti i zadovoljstva. Ako ste pokušavali da shvatite kako da se bolje izrazite iza zatvorenih vrata, sada bi to trebao biti manji izazov.

Blizanci

13. avgusta, bićete željni da izrazite svoje misli i mišljenja svima koji žele da slušaju kako se cazimi Sunce-Venera odvija u vašoj trećoj kući komunikacije. Ako ste se nedavno osjećali samosvjesno da dijelite svoje koncepte i stavove, sada biste trebali osjetiti porast samopouzdanja, što će vam omogućiti da iznesete svoje mišljenje s osjećajem ponosa. Ovo je srećan dan za javne nastupe ili uključivanje u burnu debatu sa prijateljem. Sve aktivnosti koje vam omogućavaju da pokažete ono što znate sigurno će vam omogućiti da se osjećate ostvarenim.

Rak

Kako se Sunce i Venera spajaju u vašoj drugoj kući novca i resursa, fokusiraćete se na to kako trošite svoj novac, vrijeme i energiju. Posljednjih sedmica razmišljate o tome kako uživate u plodovima svog rada, ali ovaj cazimi označava jasnoću u ovoj oblasti. Nema ništa loše u trošenju novca ili uživanju u plodovima svog rada. Zaslužujete da trošite na ono što vas čini srećnim.

Pinterest

Lav

13. avgusta, osjećaćete se sjajno. Dok se Venera spaja sa suncem (vašim vladarem), dobićete povećan osjećaj inspiracije i kreativnosti, što ovo čini sretnim vremenom za dijeljenje bilo kojeg od vaših trenutnih umjetničkih talenata sa svijetom. Ovo je takođe srećan dan za druženje ili bavljenje bilo čim što vas stavlja na scenu i u centar. Teško da se plašite malo pažnje, a ovaj aspekt samo povećava vaše samopouzdanje. Budite slobodni da danas budete “ekstra”, koliko god želite – danas zaista ne možete pogriješiti.

Djevica

Razmišljate o svojim potrebama i željama otkako je Venera stacionirana retrogradno, ali 13. avgusta konačno ćete dobiti jasnoću oko toga kako želite da vas vide, cijene i poštuju. Iako teško da ste u centru pažnje, ova retrogradnost vas je navela da preispitate kako izražavate svoje potrebe i želje. Koliko god to izgledalo jezivo, nema ništa loše u tome da poželite malo pažnje. Danas je dobar dan da se počastite. Zaslužujete da se osećate dobro.

Vaga

13. augusta doživjećete jasnoću oko vaših prijateljstava, dok se Venera (vaša vladajuća planeta) spaja sa srcem sunca. Ako ste tražili više veze i zadovoljstva kroz svoj društveni krug, sada je sretno vrijeme za druženje i stvaranje novih veza. Važno je da se osjećate viđeno i cijenjeno u svojim prijateljstvima, a ovog dana ćete imati više ideje kako da ispunite tu želju. Savršen je dan za organizaciju zabave ili prisustvovanje umrežavanju. Sve oči moraju biti uprte u vas.

Pročitaj

Škorpija

Vaša karijera i profesionalna nastojanja će biti u centru pažnje 13. avgusta, jer se cazimi Sunce-Venera odvija u vašoj 10. kući karijere. Sretan je dan za predstavljanje kreativnih projekata na kojima ste radili ili stvaranje novih odnosa s kolegama ili klijentima. Danas će biti lako ostaviti dobar utisak, pa slobodno zatražite povišicu ili pokažite novi poslovni poduhvat. Konačno postaje jasnije kako želite da izgleda vaš lični brend, a sada je sretno vrijeme za testiranje.

Pinterest

Strijelac

13. avgusta, sunce i Venera će se spojiti u vašoj devetoj kući, dovodeći vaše želje za samoizražavanjem kroz vaše sisteme verovanja, u prvi plan. Osjećaćete se inspirisani da se povežete s drugima dijeljenjem znanja, mudrosti i savjeta, što će ovaj dan učiniti sretnim za druženje. Ova konjunkcija takođe može značiti putovanje ili želju da proširite svoje vidike – nešto za čime uvijek težite. Današnji dan bi trebao biti pun uzbuđenja, pa slobodno idite kuda vas vjetar odnese.

Jarac

Dok se Sunce i Venera spajaju 13. avgusta, intimne veze i finansijske afere biće u centru pažnje. Ovo može označiti prekretnicu u dinamici između vas i druge osobe, ili između vas i vaših finansija. Sretno je vrijeme za dovođenje u red bilo kakve odgovornosti ili obaveze, što je nešto što često radite s lakoćom. Ako ste se borili da priznate svoje potrebe tokom perioda retrogradne Venere, danas bi to trebalo postati lakše.

Vodolija

13. avgusta u vašoj sedmoj kući partnerstva održaće se cazimi Sunce-Venera, koji će osvijetliti vašu želju za vezom i intimnošću. Ako ste se borili da svoje želje objavite u odnosima s drugima, to ne bi trebalo biti tolika borba od sada do kraja retrogradnosti Venere. Ovo je takođe srećno vreme za druženje i stvaranje novih veza. Nemojte se plašiti da se izrazite, čak i ako to zahtijeva da budete malo hrabriji nego inače.

Ribe

Vaše navike i rutine će dostići prekretnicu 13. avgusta, kada se cazimi Sunce-Venera odvija u Lavu. Vaš odnos prema ritualima kao što su zdravlje i dobrobit se promijenio posljednjih sedmica, a ovog dana ćete se osjećati sigurnije u vezi sa praksama koje vam donose radost i ispunjenje. Sretno je vrijeme za uključivanje u male zadatke i aktivnosti koje vam omogućavaju da se fokusirate isključivo na sebe, kao što je sat pilatesa. Male stvari su važne i danas je dobar dan da se oslonite na mala životna uživanja.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum