Trenutno čitaš
11.11. će zapravo biti srećan dan

11.11. će zapravo biti srećan dan

Jedan od najčešćih oblika pozitivne sreće se redovno nalazi u brojevima — posebno u ponavljajućim sekvencama; često se nazivaju brojevima anđela. To znači da zaželjeti želju kada sat otkuca 11:11 nije jednostavno zasnovano na mitu, već se iza toga krije jedna dobra priča. Dakle, možete se kladiti da 11. novembar (poznat i kao 11/11) ima dobro značenje.

Kaže se da brojevi nose jedinstvene i moćne vibracije. Na primjer, broj 11 je popularan fenomen u numerologiji. 11 se smatra glavnim brojem, a ukrštanje puteva s njim može biti snažan pokazatelj da vam univerzum šalje snažnu poruku. Pošto broj 11 ima mnogo bitnih značenja, 11. novembar se smatra danom koji služi kao portal za sreću. Značenje 11.11 je u postavljanju namjera, zato se nemojte plašiti da zamislite želju.

Canva

Iako je postavljanje namjera nešto što možete učiniti bilo kojeg dana u godini, 11. novembar je jedan dan koji vam omogućava da iskoristite energiju ovog glavnog broja puna 24 sata. 11. novembar je savršen dan da razbistrite glavu, povežete se sa svojim “ja” i postavite moćne namjere. Kada vam glava bude čista, vođenje dnevnika ili glasno izgovaranje namjera je odličan način da ih ostvarite.

Pisanje je vrlo moćan alat kada je u pitanju manifestacija. Trik je da napišete ono što želite da privučete kao da već imate ono što želite, u suštini koristeći zakon privlačnosti. Samo budite sigurni da ste zapravo spremni da primite ono što tražite, jer manifestovanje nečega kada niste na mjestu da to u potpunosti prihvatite može biti nezgodno.

Pročitaj

Za ljubitelje astrologije, 11. novembar ove godine pada na petak, kojim vlada Venera, planeta povezanosti, socijalizacije i resursa. Postavljanje namjera oko ljubavi, ravnoteže i harmonije može biti odličan način za spajanje numerologije i astrologije kako biste maksimalno iskoristili ovu energiju. Zapamtite, sve je povezano.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum