Trenutno čitaš
Zvijezde na crvenom tepihu SAG nagrada

Zvijezde na crvenom tepihu SAG nagrada

L'Occitane
L'Occitane

U poređenju sa Zlatnim globusima ili Oskarima, SAG nagrade su obično događaj na crvenom tepihu na kojem se zvijezde malo više zabave i udaljavaju od tradicije. 

Zendaya se svakako držala palete boja za svoje pojavljivanje na dodjeli SAG nagrada 2023. Ceremonija u LA-u započela je uzbudljivim crvenim tepihom, gdje je debitovala u svilenoj ružičastoj haljini po mjeri Valentino. Dizajn je za nju napravio kreativni direktor Pierpaolo Piccioli, a stilizovao Law Roach. Silueta sirene bila je prekrivena sa 190 svilenih rozeta.

Getty images

Meghann Fahy nosila je prikladnu boju dok je slavila seriju “The White Lotus” na dodjeli SAG nagrada 2023. Glumica je nosila bijelu Ralph Lauren haljinu sa izrezom na leđima i elegantnom siluetom stuba.

Getty images

Slično kao njen lik iz filma “Everything Everywhere All at Once”, Michelle Yeoh je postala nezaustavljiva sila. U svom posljednjem trijumfu, Yeoh je ušla u istoriju na dodjeli nagrada filmskih glumaca kada je osvojila nagradu za izvanrednu izvedbu ženske glumice u glavnoj ulozi, postavši prva Azijatkinja koja je pobijedila u toj kategoriji.

Zvijezda je nosila crno-zlatnu haljinu Schiaparelli.

Getty images

Angela Bassett “donosi sunce” u haljini Giambatista Valli, kaže njena stilistkinja Jennifer Austin. Izgled je uparila sa De Beers dijamantskim minđušama i prstenjem.

Getty images

Cate Blanchett ističe održivu modu tako što ponovo nosi crnu šljokičastu haljinu Giorgio Armani Privé koju je prethodno nosila na Zlatnim globusima 2014. i Filmskom festivalu u Cannesu 2018.

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Julia Garner, dvostruko nominovana (Inventing Anna i Ozark) oduševila je na crvenom tepihu dodjele SAG nagrada u bronzanoj prilagođenoj Gucci haljini i platformama.

Getty images

Jessica Chastain osvojila je nagradu za žensku ulogu u televizijskom filmu ili ograničenoj seriji za George i Tammy, a bila je sva nasmijana u živopisnoj haljini Zuhair Murad.

Getty images

Ana de Armas nosila je prilagođenu Louis Vuitton haljinu. Estée Lauder Global Brand Ambassador iskoristila je priliku da predstavi novi Pure Color Lipstick Bold Desires.

Pročitaj

Getty images

Zvijezda serije Wednesday, Jenna Ortega, pojavila se u sjajnoj crnoj haljini bez naramenica s visokim izrezom, štiklama Jimmy Choo s platformom i nakitom Tiffany & Co.

Getty images

Zvijezda serije The white lotus, Haley Lu Richardson, pojavila se u haljini Caroline Herrere ukrašenoj biserima.

Getty images

Jennifer Coolidge je osvojila nagradu za izvrsnu žensku ulogu u dramskoj seriji. Nosila je dugu, crnu Saint Laurent by Anthony Vaccarello haljinu.

Getty images

 

Pogledaj i ostala zanimljiva izdanja sa crvenog tepiha:

Getty images
Getty images
Getty images
Getty images
Getty images

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum