Trenutno čitaš
Zendaya je izgubila svoju party haljinu i odabrala ovu šik alternativu

Zendaya je izgubila svoju party haljinu i odabrala ovu šik alternativu

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Zendaya je doletjela u Rim na otvaranje Bulgari hotela Roma, ali joj se haljina izgubila u tranzitu. Glumica je na Instagramu objasnila da joj je preostalo samo sat vremena da pronađe alternativnu odjevnu kombinaciju – ali zvijezda i njen “arhitekt imidža” Law Roach sigurno su prihvatili izazov.

“Kada ste u nedoumici… @maisonvalentino odijelo :)”, rekla je Zendaya fanovima na Instagramu. Odlučila se za šik crno odijelo prošarano srebrnim šljokicama, koje je predivno odražavalo srebrne i dijamantske minđuše, prstenje i narukvicu Bulgari koje je ambasadorka ove kuće odabrala za događaj.

Daniele Venturelli/Getty Images

Međutim, možda najzapaženiji dio izgleda je crni mrežasti top koji je Zendaya nosila ispod. Fini nakit, klasične crne cipele i staroholivudska frizura takođe pomažu da se pojača glamur ovog mrežastog topa.

Daniele Venturelli/Getty Images

Ovo nije prvi put da je glumica kombinovala odijelo sa prozirnom odjećom za žurke: na Valentino reviji proljeće/ljeto 2023. u oktobru nosila je prozirni kristalizirani bodi ispod odijela kratkih hlačica ukrašenog logotipom Valentino Toile Iconographe.

Pročitaj
zebra print

Dominique Charriau

Čak su i Zendajine modne “katastrofe” stilski trijumf.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum