Trenutno čitaš
Zendaya i Anne Hathaway su nam pokazale kako se nosi odijelo s kravatom

Zendaya i Anne Hathaway su nam pokazale kako se nosi odijelo s kravatom

odijelo s kravatom
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Čini se da su Zendaya i Anne Hathaway nedavno pokazale kako se nosi odijelo s kravatom na nevjerojatno stilski način.

Glumica Anne Hathaway, već godinama impresionira svojim modnim odabirima. Nedavno je iznenadila svoje obožavatelje izborom odjeće dok je promovisala svoj novi film The Idea of ​​Having You u Njujorku. Umjesto uobičajenih haljina, odlučila se za totalno kožni izgled, što je bio hrabar potez, ali je odlično funkcionisao. Bijela košulja, tanka crna kravata i uski prsluk od kože činili su osnovu njenog stila, dok su visoke tamne štikle dodale eleganciju.

Anne Hathaway
Getty images

Njen odabir kožnog odijela nije samo bio modni statement, već i pokazatelj njenog hrabrog pristupa modi i spremnosti da eksperimentiše s različitim stilovima.

Getty images

S druge strane, Zendaya je pokazala svoju verziju trenda bez pantalona na pojavljivanju u emisiji Jimmy Kimmel Live. Odabrala je retro blejzer iz 90-ih Ralph lauren, dizajniran s preuveličanim ramenima i crnim dugmadima, što je stvorilo spoj tradicionalnog muškog odijela i poslovne elegancije. Ovaj izbor odjeće nije samo slijedio trend, već ga je i reinterpretirao na izuzetno originalan način, što je karakteristično za Zendayinu modnu viziju.

zendaya
JOCE/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images

Zendaya je još jednom pokazala svoju ljubav prema vintage modi i sposobnost da nosi odjeću na izuzetno elegantan način. Njen izbor blejzera iz 1992. bio je ne samo modni odabir, već i omaž legendarnom dizajnu Ralpha Laurena.

Pročitaj

zendaya
RB/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

I Anne i Zendaya pokazale su svoju sposobnost kombinovanja klasičnih komada s trendovima i stvaranja jedinstvenih i atraktivnih izgleda. Odijelo s kravatom i njihovi modni odabiri ne samo da privlače pažnju, već i postavljaju standarde za modnu scenu, pokazujući da moda nije samo o tome šta nosimo, već i kako to nosimo.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum