Trenutno čitaš
Zelena boja limete će biti jako popularna ove godine

Zelena boja limete će biti jako popularna ove godine

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kako je slučajno što su modni urednici i TikTok prognostičari otkrili nazive voća i povrća tako da se trendovi mogu opisati na sve frustrirajuće (i evokativnije) načine. Vanilla Girls dale su povod za Coconut Girls, a Coconut Girls su stvorile Tomato Girls, a Tomato Girls su dovele do Strawberry Girls… 

E, pa vrijeme je za limeta zelenu.

Backgrid

Hailey Bieber, Rita Ora, Ashley Graham i Sophie Turner su samo neke od zvijezda koje su se ovog ljeta odlučile baš za tu boju.

MEGA

Iako je ova izrazita fluorescentna zelena korišćena u kolekcijama za jesen/zimu 2023. Acne Studios, Collina Strada, Eckhaus Latta i Karoline Vitto, boja se pojavila kao kasni ulazak u ovogodišnji panteon modnih trendova. Ponekad je ovim stvarima potrebno samo malo duže da se kuhaju.

Getty Images

Limeta zelena je živahna i privlačna boja koja se često pojavljuje u svijetu mode. Ova svijetla i živa nijansa može dodati hrabru i energičnu notu odjeći i dodacima.

Pročitaj

Isidore Montag / Gorunway.com

Kada stilizuješ komade u boji limeta zelene, često je dobra ideja uravnotežiti živu boju s neutralnim tonovima ili komplementarnim bojama. Na primjer, uparivanje zelene boje s bijelom, sivom, crnom ili čak tamnoplavom može stvoriti harmoničan i vizualno ugodan outfit. Uz to, uzimanje u obzir prilike i ličnog stila je od suštinskog značaja za kreiranje izgleda koji djeluje autentično i samouvjereno.

Filippo Fior / Gorunway.com

Koje li nas voće i povrće sljedeće čeka.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum