Trenutno čitaš
Zaljubićeš se u nove Nike “Fireberry” patike

Zaljubićeš se u nove Nike “Fireberry” patike

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Nike Air Force 1 je 2022. godine napunio je 40 godina, a kako bi obilježili prekretnicu, kompanija Swoosh predstavila je pregršt svježih boja ikoničnog stila.

Očekuje se da će ove godine biti objavljeno više nijansi, a korporacija nema namjeru usporiti. Kompanija obuće nedavno je debitovala sa potpuno novom “Fireberry” bojom dizajna.

Nike

U nadolazećim sedmicama očekuje se da će Nike Air Force 1 Low “Fireberry” patike biti u prodaji.

Dizajn Air Force 1 prvi je put predstavio 1982. Bruce Kilgore, vješt i iskusan dizajner za kompaniju Swoosh. Od tada ga je usvojilo nekoliko poznatih kompanija, posebno u posljednjih nekoliko godina. Ljubitelji streetstyle kombinacija počeli su se oslanjati na ovu obuću kao kritičan komad svoje garderobe, zbog njenih dobro poznatih vizualno ugodnih atributa.

Nike je takođe proslavio svoj 40. rođendan u velikom stilu uz Billie Eilish, Louisa Vuittona i drugih članova iz industrije zabave i lifestyle-a.

Nike

Više tematskih nijansi Nike Air Force 1 bitće objavljeno ove godine u desecima svježih izgleda za proljeće, uključujući najnoviju kombinaciju “Fireberry”.

“Debitujući 1982. godine kao košarkaški must-have, Air Force 1 je došao na svoje mjesto 90-ih. Čist izgled klasičnog bijelih patika AF1 podržan je od košarkaških terena do gradskog bloka i ulice.

“Pronalazeći svoj ritam u hip-hop kulturi, puštajući ograničene saradnje i boje, Air Force 1 je postao legendarna patika širom svijeta. A sa više od 2000 ponavljanja ove osnovne stvari, njen uticaj na modu, muziku, film i kulturu patika je dobijala na popularnosti.”

Pročitaj

Novi par patika, koji donekle podsjeća na “Cosmic Fuch AMBUSH x Nike Dunk High, uranja u tonski raspored kroz gornji dio i đon. Tamno ružičasta boja poput bobičastog voća je posebno atraktivna za nadolazeće tople dane.

 

Izvor: sportskeeda.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum