Trenutno čitaš
Zagrij svoje srce uz essence „Hugs & Teddies” trendy kolekciju!

Zagrij svoje srce uz essence „Hugs & Teddies” trendy kolekciju!

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sve što trebamo je ljubav! Tokom hladnijih dana, posebno je važno imati malo više ljubavi.

Ušuškaj se u svoju omiljenu pahuljastu dekicu, udobno se smjesti na sofi sa svojom omiljenom osobom… Baš na vrijeme, dolazi nova trendy kolekcija “Hugs & Teddies”, koji osvaja srca svih ljubiteljki ljepote svojim super slatkim dizajnom medvjedića, ekstra mekim materijalima i tople, nježne boje. Kolekcija nudi sve što je potrebno za potpuni izgled: olovku za usne i sjaj za usne, sjenke i paletu za lice, kistove i gumice, kao i lak za nokte i naljepnice za nokte.

HUGS&TEDDIES plumping sjaj za usne

U njenom je poljupcu: sjaj za usne HUGS&TEDDIES dolazi u toploj nude nijansi sa srednjim prekrivanjem. Meka tekstura poput maslaca glatko se razmazuje po usnama i pruža završetak visokog sjaja s plumping efektom. Povrh svega, sjaj za usne ima ugodan miris vanilije i mente – kao stvoreno za ljubljenje.

HUGS&TEDDIES soft olovka za usne

Mekana olovka za usne iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršeno nadopunjuje sjajilo za usne. Zahvaljujući svojoj super mekoj teksturi, ocrtavanje duž kontura usana i precizno prekrivanje ne predstavljaju nikakav problem. Njegov dugotrajni završetak je trešnja na vrhu.

HUGS&TEDDIES mirisne naljepnice za nokte

Aww! Naljepnice za nokte Hugs & Teddies poboljšavaju nokte svojim slatkim dizajnom medvjedića. Na izbor je 50 različitih motiva. Dodatni naglasak: naljepnice za nokte imaju miris vanilije…

HUGS&TEDDIES matte lak za nokte

Za potpuno udoban izgled nemoj propustiti nalakirati nokte. Essence HUGS&TEDDIES mat lak za nokte dolazi s visoko pigmentiranom formulom i toplom nijansom kakaoa. Stvori manikir s visokom pokrivnošću i mat završetkom sa samo jednim nanošenjem.

HUGS&TEDDIES gumica za kosu

Tako pahuljasto! Uz essence HUGS&TEDDIES gumicu kosu može za tren oka svezati kosu u ležeran rep. Gumica će sigurno impresionirati svojim super mekanim materijalom kao od plišanog medvjedića.

Pročitaj

 

HUGS&TEDDIES paleta za oči & lice

Ova paleta za oči i lice nudi sve što ti je potrebno za blistav izgled cijelog lica. Šest sjenki u nježnim nude, smeđim i ružičastim nijansama, mogu se koristiti za stvaranje prekrasnih stilova šminke za oči. Zahvaljujući raznim završnim obradama s mat, metalik i satenskim teksturama, možeš postići različite izglede s različitim efektima. Rumenilo ističe obraze, a highlighter stavlja naglaske i daje sjaj tenu. Paleta dolazi u blijedo ružičastom dizajnu s motivom slatkog medvjedića.

HUGS&TEDDIES duo kistova

Duo kistova iz essence HUGS&TEDDIES kolekcije savršen je partner za paletu za oči i lice. Kist za nanošenje sjenki i kist za lice, imaju ultra mekana bijela vlakna i dršku mekanu na dodir, koja udobno leži u ruci. Pakovanje dua kistova, takođe privlači pažnju svojom nježno ružičastom bojom i dizajnom umiljatog medvjedića.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum