Trenutno čitaš
“Washed Black” je super trend koji volimo

“Washed Black” je super trend koji volimo

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Već znamo da je crna univerzalna boja, koja može funkcionisati u bilo koje godišnje doba. Ipak, mnogi ljubitelji ove boje će za ljeto potražiti ipak nešto malo drugačije.

Isprana crna savršena je nijansa koja ostaje u porodici crnih boja, ali nam daje osjećaj nečeg drugačijeg, autentičnijeg. Bilo da je nazivamo isprano crnom ili blijedo crnom nije važno…

instagram.com/madisonleilanii

Washed black može biti u raznim nijansama, zavisno o tkanini ili komadu, ali uvijek ćeš izgledati jedinstveno i šik. Osim toga, ova proživljena boja će ti dati streetstyle izgled, koji je ležeran i prirodan. Savršeno za ljetnu sezonu, isprana crna je nezaobilazna neutralna nijansa u tvom ormaru.

instagram.com/lyleehm

Dobra košulja, teksas jakna, farmerke, suknja, legginsice ili pamučna majica pružiće onaj bold, moćan i ležeran izgled. Isprana crna daje dodatni dašak grunge-a, koji će ovo ljeto učiniti još zanimljivijim.

instagram.com/risen_jeans

Ovi komadi kombinuju ženstvenu siluetu s tamnijom nijansom za zabavan zaokret u klasičnom stilu. Isprani crni teksas može biti u raznim nijansama, zavisno o njegovom sastavu. Neki mogu dati više sivu nijansu, dok će drugi ostati vjerniji crnoj.

Pročitaj

Pinterest

Vjerojatno najklasičniji primjer ispranog crnog komada dolazi u obliku crnih farmerki. Iako mnogi zaziru od nošenja teksasa tokom ljeta, isprana crna će apsorbovati mnogo manje topline od prave crne boje. Oversize vrećasti stilovi, daće nam više prostora za disanje i manje nas ograničavati.

Kad smo kod basic komada, ne možemo bez isprane crne osnovne majice. Crna isprana majica nezaobilazna je u svakom ormaru, tokom bilo koje sezone. Međutim, isprano crna daće drugačiji izgled i moćniji utisak od običnog crnog topa.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum