Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Luksuzna vila u Visokom je privatni raj

Vikend preporuka: Luksuzna vila u Visokom je privatni raj

vila visoko

Svi imamo dane kada poželimo malo luksuza, odmora i uživanja u dokolici. Vrijeme koje posvećujemo sebi je dragocjeno i neophodno da bismo dali svoj maksimum u svakodnevnim obavezama. Ponekad je teško odvojiti nekoliko dana odmora, ali vikend moramo ostaviti za opuštanje i obnavljanje energije.

U potrazi za slow travel vikend inspiracijom na Instagramu smo pronašli savršeno mjesto u Visokom. Za sve one koji traže idealnu destinaciju za bijeg od svakodnevnog stresa, Vila Hasandić predstavlja savršeno mjesto za to.

Ova oaza mira nalazi se u Visokom u mirnom i prirodnom okruženju koje pruža tišinu, izolovanost i privatnost. Kuća je luksuzno i moderno opremljena u planinskom stilu, posjeduje prostor za opuštanje uz bilijar, otvorenu kuhinju koja je povezana s dnevnom sobom, kupatilo, hidromasažnu kadu kao i balkon s prekrasnim pogledom na krajolik.

Kuća je kompletno opremljena i sadrži sve što je potrebno i za duži boravak, pa je pogodna i za digitalne nomade koji žele da istražuju okolinu i ujedno uživaju u mirnom okruženju.

Vrt vile Hasandić je posebno iskustvo koje gostima nudi različite kutke za opuštanje i uživanje u prekrasnom ambijentu uz cvrkut ptica i tišinu prirode.

Sačuvaj vikend za sebe i drage osobe i provedi ga u ovom hedonističkom raju.

Pročitaj
razgovor

Više informacija o samoj vili kao i o dostupnosti možeš saznati na Instagram profilu @vila.hasandic.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum