Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Club Divine na rijeci Trebižat je „Place to be“!

Vikend preporuka: Club Divine na rijeci Trebižat je „Place to be“!

Potraga za zanimljivim mjestima u lijepoj i još posve neotkrivenoj BiH, neprestano traje…

Jedno od takvih mjesta je sigurno i Club Divine smješten u srcu Trebižata, već okarakterisan kao „raj na zemlji“ i mjesto gdje će svaki hedonista, osjetiti pravi užitak ali pronaći i oazu mira.


“Club Divine” je okružen prirodnim ljepotama, te se proteže na 6 000 m2 i krije savršeno mjesto za odmor, gastronomske užitke, relaksaciju, druženje ali i ples i zabavu.


Mjesto gdje možeš rado doći sa svojom prijateljima i porodicom, ili kolegama uz team buliding, provesti cijeli dan na plaži, kvalitetno jesti po pristupačnim cijenama i plivati u čistim i mirnim rukavcima rijeke Trebižat.


Club Divine nudi udobne separe kutke, koji pružaju apsolutni zen, mir, opuštenost i privatnost, dok rekreacijski sadržaj nudi odbojku, mali fudbal, jogu i tretmane masaža rehabilitacijskog tima centra „Život“ pod vođstvom priznatog Darka Bilića.


Ovo mjesto pruža za svakog po nešto, prvenstveno jedinstveno iskustvo, autentično prirodno okruženje, ugodnu atmosferu, boravak u prirodi, spajajući lokalne tradicije s kreativnim ambijentom u očaravajućoj netaknutoj prirodi.

Pročitaj
raskid

Ukoliko poželiš da se uputiš u ovu čarobnu oazu mira, hedonizma, relaksacije, uživanja i zabave, rezerviši svoje mjesto ovdje. 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum