Trenutno čitaš
Uz ove kombinacije spremna si za svoje poslovne pobjede!

Uz ove kombinacije spremna si za svoje poslovne pobjede!

L'Occitane
L'Occitane

Želiš da se obučeš ležerno, ali opet primjereno za posao? Imamo za tebe nekoliko inspirativnih kombinacija, koje lako možeš rekreirati.

Instagram/@petiteelliee

Hlače od umjetne kože su popularne već nekoliko godina, a i ovog proljeća su idealne za kombinovanje. Uz jednostavnu majicu na pruge i kaput ili mantil, spremna si za dan u kancelariji.

Neke žene obožavaju nositi haljine, jer one lako rješavaju jutarnju dilemu oblačenja. Kada nemaš vremena i ne znaš ujutro šta da obučeš, trikotažna haljina je idealno rješenje za još uvijek prohladna proljetna jutra. Nabaci štikle za izgled koji je ženstven i bezvremenski.

Tako nam je drago što živimo u dobu u kojem je za mnoge od nas više nego u redu nositi farmerke u kancelariji. Dodaj malo sjaja svom izgledu uz par klasičnih mokasinki.Trenč mantili su praktični i šik bez napora.

Iako se dosta žena neće odlučiti za kratku suknju kada se oblači za posao, ako je pravilno stilizuješ, suknja iznad koljena može biti dobitna kombinacija s komadima koji je čine malo profesionalnijom (poput džempera i mokasinki).

Vrhunska kancelarijska odjeća, klasično odijelo, može ti pomoći da se osjećaš nepobjedivo u onim danima kada ti je potrebna dodatna snaga kako bi preživjela važan sastanak ili prezentaciju.

Mantil je uvijek dobra ideja, kada su u pitanju poslovne kombinacije. Odluči se za neke trendi hlače i jednostavnu majicu, i spremna si za svoje poslovne pobjede.

Sa bijelom košuljom i klasičnim hlačama, ne možeš pogriješiti.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum