Trenutno čitaš
Učenici spasili 12 psića, 8 je srećno udomljeno, ali još 4 hitno trebaju dom!

Učenici spasili 12 psića, 8 je srećno udomljeno, ali još 4 hitno trebaju dom!

Indomie
Indomie

Priča je počela kada je Stefan Panić, učenik Medicinske škole u Banjaluci u januaru, odlučio da sa svojim kolegama iz škole, preuzme brigu o 12 malih i nezaštićenih štenadi, koje je primijetio u krugu svoje škole. Riješen da im pruži maksimalnu pomoć, u čemu su mu se pridružili i mnogi vršnjaci i rame uz rame sa svojim drugom, preuzeli brigu o „psećoj“ porodici, pokrenuo je akciju za prikupljanje pomoći.

Mladi čovjek velikog srca, čija humanost se vidi na djelu, uveliko je uspio u svojoj misiji. Uz nesebičnu pomoć svojih vršnjaka i školskog psihologa, koji su svoju empatiju i ljubav pokazali velikim djelom, Stefan je pisao i obratio se za pomić mnogim udruženjima za zaštitu pasa, grupama za udomljavanje, što je itekako urodilo plodom.

Atina

Stefan i njegova ekipa su dokaz da empatija današnjih mladih generacija, uveliko radi na visokoj frekvenciji sa velikom dozom humanosti i ljubavi, jer su svoju priču uspjeli realizovati skoro do kraja. Svi psići su vakcinisani i revakcinisani, 8 psića od legla koje imalo 12 psića je već udomljeno i bezbrižno žive srećan život, ali ostalo je još 4 preslatkih psića koji traže svoj dom.

Oliva

Da bi priča imala potpuno srećan kraj potrebno je da se udome ova četiri psića, koji su vakcinisani i revakcinisani, te očišćeni od parazita i hitno im je potreban dom. Četiri mala šteneta zahvaljujući Stefanu i mladim ljudima koje je okupio oko sebe, smještaj imaju do 02. aprila do kad su im uplatili sadašnje prebivalište od svog đačkog džeparca.

Lola

Ako je posvećenost, predanost i empatičnost Stefana i njegovih školskih drugara da pomognu životinjama bila nesebična sa mnogo truda, pomozimo im da vide plod svoje ljubavi, a jedini put ka tome je sretno udomljavanje preostalih psića.

Pročitaj

Četiri neodoljiva, mala bića traže svoj dom. Osim što su neodoljivi oni su i pravi foto modeli: Vučko – pravi mali gospodin, elegantnog sjetnog pogleda; Atina – graciozna dama istog takvog držanja; Oliva – razigranog pogleda i uvijek raspoložena za njuškanje; Lola – vesela i naravno spremna za igru.

Ljudi dobrog srca za sve informacije o udomljavanju, mogu da se jave na broj telefona 065 635 493. Nadamo se da će i ova četiri psića otopiti nečije srce i pronaći srećan dom, jer to su bića puna ljubavi koja zaslužuju brigu, pažnju, ljubav, posvećenost i srećan život.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum