Trenutno čitaš
Trendy alternativa farmerkama koju ovog proljeća nose modni entuzijasti

Trendy alternativa farmerkama koju ovog proljeća nose modni entuzijasti

Dunja Jovanić
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Ovog proljeća, modni entuzijasti izlaze izvan okvira i biraju udobne trenerke ravnih nogavica umjesto običnih farmerki. Iskreno, ovo je jedan od najsvježijih modnih trendova u posljednje vrijeme.

Svi se okreću ka trenerkama s ravnim nogavicama, koristeći ih kako bi postigli ležeran izgled sa sportskim štihom. Ove trenerke su idealna zamjena za farmerke, a influenserke ih nose s prozračnim pletivom kako bi zadržale udobnost koju pružaju ili ih kombinuju sa blejzerima i elegantnim štiklama. Zaista, mogućnosti su neograničene.

trenerke
@stephaniebroek

Adidas, poznat po svojoj sportskoj odjeći, prirodan je izbor za one koji žele stilizovati ovaj trend. Posebno su popularni modeli saradnje s Walesom Bonnerom, ali i drugi high street i dizajnerski brendovi istražuju ovaj trend u raznim varijacijama.

trenerke
Adidas

I dizajneri na Paris Fashion Weeku za jesen/zimu 2024. nude sretan spoj između dva ekstrema: uzvišeni trend trenerki. Uz upotrebu luksuznih tkanina i uglađenog stajlinga, izgled dokazuje da nema razloga da donji dio trenerke ne učiniš prikladnim za posao i izlazak.

Pročitaj

Trenerke istog kroja i kroja kao uobičajene krojene hlače? To sada postoji, zahvaljujući Ester Manas. I kao što brend ovdje pokazuje, donji dio može stvoriti neočekivani poslovni izgled u kombinaciji s elegantnim čizmama.

trenerke
Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Getty Images

Trend su dodatno popularizovale poznate ličnosti i influenseri koji su primjećeni kako nose trenerke ravnih nogavica u različitim okruženjima, uključujući ležerne izlaske, putovanja, pa čak i događaje na crvenom tepihu.

trenerke
Celine
Bebe by Dunja
Bebe by Dunja

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum