Trenutno čitaš
Tomorrow: Najveća evropska tech konferencija od 12-14. maja u Beogradu

Tomorrow: Najveća evropska tech konferencija od 12-14. maja u Beogradu

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Najveći tehnološki događaj u Evropi Tomorrow Konferencija, koji će okupiti više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna i vještačke inteligencije, održaće se u Beogradu od 12. do 14. maja 2023. godine. Beograd će po drugi put biti domaćin ovakvog događaja, koji prema najavi organizatora predstavlja neponovljivo tehnološko iskustvo koje će u četiri dana okupiti svjetska imena iz domena vještačke ineligencije (AI), blokčejna, gejminga, Metaverse-a i Web3.

Tomorrow Konferencija

Učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, među kojima je svakako važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza metaversa Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne tech zvijezde svoje prezentacije imati koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, predsjednica Srpske blokčejn inicijative Emilija Vuković, i naravno svjetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović. Ovog puta kao prezenter, šampion kripto komjunitija, a možda najveći roker među učesnicima Skot Pejdž (član legendarne grupe Pink Flojd), posebna je zvezda beogradske konferencije.

Ipak, ovaj jedinstveni ulazak u novu eru ne bi bio potpun bez velikih muzičkih i showbiz zvijezda  kao što je DJ i live izvođač Paul Kalkbrener koji će u organizaciji EXIT festivala i TMRW konferencije nastupiti 12. maja u Štark Areni, a ovaj spektakl je svakako samo jedna u nizu zabava koje očekuju sve učesnike skupa.

Marko Obradović Edge

Beogradska, druga po redu Tomorow konferencija, uslijedila je nakon pravog tech spektakla u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, održanog u februaru ove godine. Konferencija je ugostila više od 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom pričali o najnovijim trendovima iz disruptivnih tehnologija. 

Pročitaj

Marko Obradović Edge

Ulaznice za beogradsku Tomorrow konferenciju već su u prodaji po najpovoljnijim cijenama na  www.tmrwconf.net.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum