Trenutno čitaš
The Body Shop stigao je u Banjaluku!

The Body Shop stigao je u Banjaluku!

L'Occitane
L'Occitane

The Body Shop je originalni britanski brend prirodne i veganske kozmetike koji je stigao je u Banjaluku! Prvi prodajni objekat otvoren je u Tržnom centru Delta Planet. Kupcima u Bosni i Hercegovini nudi ogroman broj  prepoznatljivih , kvalitetnih The Body Shop proizvoda.

Ovo je zaista jedinstven brend, koji danas broji 3.000 prodavnica širom svijeta, a prepoznatljiv je još od osnivanja 1976. godine, od strane Anite Roddick. Brend je začetnik filozofije da poslovanje može biti u velikoj mjeri usmjereno ka stvaranju dobrog, i taj etos je i dalje pokretačka snaga brenda. The Body Shop je poznat kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u visokokvalitetnim kozmetičkim i toaletnim proizvodima i svojoj etičkoj svijesti.

The Body Shop u Banjaluci nudi ogroman broj proizvoda, kao što su preparati za njegu tijela, lica, kose ali i make up asortiman. Pored toga u ponudi su i brojni setovi, koji su idealan poklon dragoj osobi.  Uplift & Energise Boost Routine Gift je praznični poklon set, kojim ćeš unijeti pozitivne vibracije u dan tvojih nabližih. Sve poslastice obogaćene su citrusnom mješavinom esencijalnih ulja mandarine i bergamota, koje svojim mirisom podižu energiju!

Clean & Cleam Tea Tree Skincare Gift je set za problematičnu kožu. Naša moćna Tea Tree rutina, koja je kreirana od održivo uvezenog tea tree ulja iz Kenije, sjajna je praznična poslastica idealne veličine za mjesto ispod jelke. Ginger Hair & Scalp Scrub je gel piling, koji dolazi u pakovanju napravljenom od 100% reciklirane plastike, uključujući Community Fair Trade recikliranu plastiku sakupljenu na ulicama Indije, pa tako činiš dobro djelo istovremeno sebi i našoj planeti.

Pročitaj

Pozivamo te da istražiš sjajnu ponudu The Body Shop magičnih proizvoda, koji će njegovati tvoje čarobno biće. Posjeti The Body Shop i uživaj u širokom spektru proizvoda i ne propusti Black Friday u radnji The Body Shop u Delta Planet Banjaluka, gdje te čeka do 30% popusta!

Za informacije o aktuelnoj ponudi The Body Shopa u Banjaluci, prati stranicu na Instagramu

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum