Ultra Zanimljivo

Sve je spremno za IT konferenciju INIT 2022

Bingo
Bingo

Nakon višemjesečnih priprema, sve je spremno za početak druge tehnološke konferencije INIT 2022. U subotu 24. septembra, Banski dvor u Banjaluci će biti mjesto održavanja IT konferencije koja će okupiti više od 500 učesnika i 20 predavača iz regiona i svijeta.

Organizatori INIT-a su istakli da su prezadovoljni odzivom programera, te da sve posjetioce u subotu očekuje bogat i kvalitetan program.

“Još nam svakodnevno stižu upiti za ulaznicu više, ali kapacitet Banskog dvora smo ispunili do posljednjeg mjesta. Zanimljiva i aktuelna predavanja, te vrhunski stručnjaci koji dolaze iz svih krajeva svijeta, bili su recept za veliku zainteresovanost za INIT2022”, poručili su organizatori.

Ovogodišnji novitet su INIT Workshops koji će se održati na Banja Luka College-u, u petak 23.septembra, dan uoči konferencije. Karte za ekspertske radionice su još danas u prodaji, a više informacija o predavačima i cijenama ulaznica možete pronaći na sajtu initconf.org.

Vrata Banskog dvora biće otvorena od 8 časova ujutro, kada počinje jednočasovno akreditovanje učesnika, nakon čega slijedi svečano otvaranje. Prvo predavanje zakazano je u 09.30 časova u Koncertnoj dvorani Banskog dvora. U pauzama od predavanja, učesnici će moći uživati u Gaming room-u, Lounge zoni ili na jednom od mnogobrojnih štandova sponzora konferencije.

Realizaciju konferencije organizovane od programera za programere, omogućile su kompanije: HTEC Group, ProductDock, Bay42, Symphony, Endava, Lanaco, Leda, JSGuru, Dwelt, Seavus, Mistral, ElevateBits, InterVenture, RT-RK, Nova Banka, Nukleus i Supernova.

Prijatelji konferencije su kompanije Como, Leži Beg, Fabrika Coffee, BLbit, EESTEC, Teleklik, BLC, Lunaris i Sportmedia.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na pomenutom sajtu initconf.org, kao i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Vidimo se na INIT-u!

Slični članci

11 zanimljivih činjenica o pilatesu koje ne znaš

Ultra magazin

Šta neuredan dom govori o tvom mentalnom zdravlju?

Ultra magazin

5 grešaka koje pravimo dok se pakujemo za putovanje

Ultra magazin