Trenutno čitaš
Suknje punog kruga – voluminozni trend koji ljetnu siluetu čini čarobnom

Suknje punog kruga – voluminozni trend koji ljetnu siluetu čini čarobnom

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Uske i pripijene suknje nisu na tronu ovog ljeta, jer su mjesto trona preuzele suknje velikog volumena i punog kruga.

Pune suknje krajnji su produkt ovog skretanja prema predimenzioniranim i tu su da nam promijene ljetnu garderobu. Razlikuju se od ostalih vrsta suknji po tome što su namijenjene stvaranju najvećeg volumena, koji možeš zamisliti. Savršen izbor za ležerne ljetne dane.

instagram.com/em_erge

Pune suknje stegnute su u struku i šire se daleko. Obično izrađena od poplina ili pamučne tkanine, puna suknja puno je više od obične suknje. Puna suknja može se oblikovati na način, koji odgovara gotovo svakoj situaciji ili događaju. Osim što je moderan komad, puna suknja idealan je komad za one koji žele poboljšati svoj ljetni ormar.

Pune suknje već privlače pažnju, ali to ne znači da ne možemo dodati više odvažnosti kroju. Odluči se za živahne pune suknje u neonskim ili hrabrim nijansama, koje će ostaviti utisak. Uz toliko tkanine i volumena za rad, hrabra boja biće prilika koja se ne smije propustiti. Upari svoj živahni puni donji dio s neutralnim pripijenim gornjim dijelom, kako bi stvorila ravnotežu s velikom voluminoznom suknjom.

Ako želiš punu suknju koja ti daje još veću karakteristiku koja privlači pažnju, ne možeš pogriješiti sa suknjom s punim printom. Printani komad automatski će ti dati uzdignuti izgled visoke mode, ako ga pravilno stilizuješ.

S druge strane, neutralne pune suknje takođe ti mogu pružiti dramu bez boje. Bijela, bež, siva, smeđa, crna i krem ​​boje neke su od popularnih nijansi, ako želiš izgled poput princeze. Budući da su ove pune suknje u neutralnim nijansama, ne moraš se brinuti hoćeš li ih krivo stilizovati. Jednostavno ga uskladi s drugim neutralnim gornjim dijelom ili nekom drugom bojom. U svakom slučaju, tvoja puna suknja odradiće većinu posla u pružanju atmosfere visoke mode.

Ne samo da će to pomoći u stvaranju trenutka visoke mode, već će ga takođe učiniti mnogo zabavnijim za nošenje i stilizovanje. Budući da su pune suknje već rijedak dragulj, prigrli ovaj ljetni odjevni komad sa svim svojim omiljenim detaljima.

Izvor: glam.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum