Trenutno čitaš
Stilski trik koji će transformisati tvoj blejzer ili kaput

Stilski trik koji će transformisati tvoj blejzer ili kaput

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

U svijetu mode koji se stalno razvija, trendovi dolaze i odlaze, ali neki bezvremenski stilovi uspijevaju privući našu pažnju iz sezone u sezonu. Jedan od takvih trendova koji je uvijek aktuelan na ulicama modnih prestonica poput Pariza je “The Paris Pull” – stilski trik koji uključuje opasavanje blejzera ili u zimskim mjesecima kaputa.

Korijeni ovog trenda sežu do ulica Pariza, gdje moda nije samo izjava već i način života. To je suptilan, ali upečatljiv način da redefinišeš tradicionalni blejzer, pretvarajući ga u svestran i šik odjevni predmet pogodan za različite prilike.

GETTY IMAGES

Ključ za savladavanje “The Paris Pull” leži u izboru pojasa. Elegantan i sofisticiran kaiš može podići cijeli izgled, dodajući dašak modernosti klasičnom blejzeru. Eksperimentiši s različitim širinama kaiševa, teksturama i bojama da pronađeš onaj koji najbolje nadopunjuje blejzer i tvoj lični stil. Tanki kaiševi nude delikatniji i profinjeniji izgled, dok širi pojasevi mogu stvoriti hrabar i snažan efekat.

Dodavanjem kaiša možeš bez napora pretvoriti klasični komad u savremeno remek-djelo, dajući izjavu koja je bezvremenska i u trendu.

GETTY IMAGES

Pažljivo odaberi dodatke: Upotpunite izgled komplementarnim dodacima kao što su statement minđuše, elegantna torbica ili elegantna obuća.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum