Trenutno čitaš
Šta Venera u Vodoliji znači za tvoj ljubavni život?

Šta Venera u Vodoliji znači za tvoj ljubavni život?

Bingo Group
Bingo Group

Venera je bila u marljivom Jarcu od novembra – izuzetno dugo, zahvaljujući ovogodišnjoj retrogradnosti. Ali sada je vrijeme za promjenu. 6. marta, Venera je ušla u naprednu Vodoliju i ostaće tamo do 5. aprila, dajući nam promjenu da se razvedrimo, posebno u pogledu naših odnosa, finansija, kreativnosti i zadovoljstva.

Instagram/morysetta

Naša srca će se smiriti, uspostaviti nove veze i jednostavno uživati ​​u laganoj otvorenosti koja dolazi s ovim vazdušnim znakom. Energija Vodolije nas poziva da posjedujemo naše najslobodoumnije ja i kada Planeta ljubavi zasja u ovom znaku, osjećamo se otvorenijeg uma i otvorenijeg srca.

Pred Venerom je mjesec pun akcije, pa se pripremite za buru emocija. Tokom ovog četveronedeljnog putovanja, Venera će se povezati sa Marsom, Saturnom, Uranom, lunarnim čvorovima sudbine, asteroidom Juno, asteroidom Pallas, kao i Hironom. To znači da će naši ljubavni životi biti ispunjeni događajima, sa mnogo različitih faza unutar odnosa koji počinju i završavaju.

Istog dana kada Venera uđe u Vodoliju, ući će i njen pandan Mars, Planeta akcije. Ovo dvoje će formirati konjunkciju tog dana koja će dovesti do važnih odluka kada je ljubav u pitanju. Ova planetarna veza mogla bi predstavljati nove prilike za one koji žele upoznati nekog posebnog. Vaga ili oni rođeni pod ascendentom Vaga mogu imati posebne koristi jer će i Venera i Mars proći kroz svoju 5. kuću ljubavi povećavajući prilike da upoznaju nekog novog”, kaže ona. Drugi znakovi koji bi mogli imati koristi su Lav, Ovan, Blizanci i Strijelac.

Kada je Venera u Vodoliji, više nas privlače mozgovi nego tijela. Romantično interesovanje može se javiti u procesu intelektualne komunikacije sa izuzetnom osobom, često obdarenom nekim neobičnim sposobnostima ili neobičnom profesijom. ‘Neobično’ i ‘neočekivano’ su ključne riječi za planetu Uran, koja vlada ovim znakom, pa se vrlo često tokom ovog tranzita javlja ljubav na prvi pogled.

Ako vam ljubav na prvi pogled nije u planu (ili jednostavno nije vaša stvar), Yanovich kaže da bi neko ko vam je bio pred nosom mogao pokrenuti leptiriće u vašem stomaku. Osoba koja je bila tu sve vreme i koja se inače nije smatrala prijateljem će izazvati druga, ne prijateljska, već dublja osećanja, počećete da je vidite u drugačijem, romantičnijem svetlu.

Pročitaj

Venera će se sastati sa Saturnom, planetom strukture i karme, 28. marta, kosmičkom vezom koja se naziva “velikim testom” za odnose. Kada je u pitanju ljubav, Saturn ili razdvaja ili zaključuje dogovor. Tada ćemo znati da li se veza završava ili prelazi na viši nivo. Veze koje ne prođu kroz ovaj tranzit nisu imale za cilj da traju, jer Saturn također vlada karmom. Oni koji prežive, međutim, na kraju će biti jači nego ikad.

Sljedećih mjesec dana iskoristite energiju Venere u Vodoliji da oslobodite svog unutrašnjeg društvenog leptira i budite otvoreni za nove veze – čak i one koje nisu romantične. Napravite planove sa starim prijateljima ili se istaknite i pridružite novoj grupi za umrežavanje ili idite na lokalni sastanak za nešto što će izazvati vaše interesovanje. Pod Venerom u Vodoliji nikada ne znate koga ćete sresti i kako bi oni mogli promijeniti putanju vašeg života na pozitivan način!

Planeta ljubavi i napredni, revolucionarni znak su zanimljiv par. Iskoristite ovo vrijeme da proširite svoje vidike – moglo bi vam promijeniti život zauvijek.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum