Trenutno čitaš
Šta slušamo ovog ljetnjeg dana?

Šta slušamo ovog ljetnjeg dana?

muzika

Vrijeme je za novu dozu dobrog zvuka. Nova muzika koja je obilježila proteklu sedmicu je tu, i puni nam baterije za predstojeće dane. Poslušaj i odaberi pjesme za svoju playlistu.

DON DIABLO & R3HAB feat. NEEKA – Disco Marathon

Don Diablo se nalazi među prvih deset na listi DJ Mag-a i do sada je sarađivao sa super zvijezdama kao što su Dua Lipa i Ed Sheeran. U saradnji sa R3HAB-om i ženskim duetom Neeka je objavio singl „Disco Marathon“.

DON TOLIVER feat. KODAK BLACK – Brother Stone

Grunge, gitare, 808 nostalgičan zvuk, drill beatovi i odlično stilizovan video spot kratak je opis novog singla „Brother Stone“ Dona Tolivera. U pjesmi gostuje Kodak Black.

LEIGH-ANNE – Nature

Britanska pop pjevačica Leigh-Anne je objavila svoj dugo najavljivan EP „No Hard Feelings“. Izdanje predstavlja novi singl „Nature“.

TANNER ADELL – Too Easy (From „Twisters: The Album”)

Američka kantri pjevačica Tanner Adell uzela je učešće na albumu koji prati izlazak albuma „The Twisters“. Numera „Too Easy“ je jedna od zapaženijih na ovim soundtrack izdanju.

TEDDY SWIMS feat. TIAGO PZK – The Door

Tiago PZK je jedan od najtalentovanijih mladih argentinskih pjevača. Obrati pažnju na fantastičnu reinterpretaciji singla „The Door“ sa fantastičnim Teddyjem Swimsom.

Pročitaj
gladijator II

THE BLESSED MADONNA – Count On My Love

Na talasu fenomenalnog uspjeha singla „Happier“ The Blessed Madonna objavljuje novu pjesmu „Count On My Love“ koji miriše na potencijalan hit.

GIOVANI ZARRELLA – Fantastico

Nakon prvog singla „Danza“ objavljenim pod okriljem Warner Music grupe, poznati italijanski TV voditelj, glumac i pjevač pripremio je još jedan italo-disko, elektro pop singl. Ovo ljeto biće – FANTASTICO!

CURTIS MAYFIELD – Move On Up (Mark Knight Remix)

Mark Knight predstavlja neodoljivi house remiks legendarnog klasika Curtisa Mayfielda. „Move On Up“ u ovoj verziji je idealan za večernje žurke na plaži.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum