Trenutno čitaš
Šta nam poručuje mlad mjesec u Vagi 25. septembra?

Šta nam poručuje mlad mjesec u Vagi 25. septembra?

Mlad Mjesec u znaku Vage započinje dobar ciklus u kojem se trebate posveti ličnim ciljevima, koji izražavaju pozitivne energije znaka Vage, a da je akcenat na odnosima svih vrsta. U danima oko mladog mjeseca u Vagi, Imamo priliku da izgradimo svoje pregovaračke vještine bez ugrožavanja naših principa granica ili potreba. Vrijeme je da radimo na ponovnom balansiranju naših odnosa i da prepoznamo naše partnere,saradnike, članove porodice, kolege, prijatelje kao saigrače, a ne kao protivnike. Sa ovom snažnom energijom Vage, imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima. Vaga nas uči da naučimo da se pomirimo s onima oko nas i uspostavimo više harmonije u svom okruženju, uspostavimo osjećaj reda i ravnoteže u našim životima i prepoznamo vrijednost partnerstva. Ovo je idealno vrijeme za rad na ovim vještinama.

Foto: Ultra Magazin

Vaga ima urođenu sposobnost za sklad, mir i harmoniju i to su ciljevi kojima sada trebamo težiti, ali na tom putu postoji fina ravnoteža, koja zahtijeva određenu posvećenost, vrijeme, predanost i trud. Ovaj mlad Mjesec donosi svježu i kreativnu energiju u naše živote, tačnije, u naše odnose. Ovo je ciklus u kojem balansiranje naših bliskih ličnih odnosa, postaje hitna želja i potreba. Pregovori mogu biti posebno efikasni, jer smo skloni da svoje potrebe zastupamo na način, koji ne vrijeđa druge. Budući da je ovaj mladi mjesec u Vagi nasuprot Jupitera, trebamo paziti na pretjerivanje, preuveličavanje i pretjeranost. Međutim, potreban nam je novi početak. Pucanje previsoko ili predaleko, neće nam pomoći da prije postignemo svoje ciljeve. Trigon Mars-Saturn može nam pomoći da uvidimo vrijednost držanja nogu čvrtso na zemlji bez iluzija.

Mlad mjesec u Vagi pruža čistu energiju odnosa, ali samo ako ste spremni da uđete u sitnije detalje i iskoristite ih da svoje veze učinite lijepim. Ako ozbiljno razmišljate o transformaciji vaših odnosa iznutra prema van, iskoristite ovu energiju da biste postigli trajnu, opipljivu promjenu u svom životu. Nakon mladog mjeseca, Venera pronalazi put kući u svoje sjedište gdje se dobro osjeća, prelazi u Vagu 29. septembra i povećava vašu privlačnost i vašu želju za ulaganjem u svoju estetiku. Kako se želite predstaviti? S kim se želite povezati i zašto?

mlad mjesec u vagi
Foto: ultra magazin

Mladi mjesec u šarmantnom znaku Vage je prilika da pronađemo ravnotežu i harmoniju u našim životima, tačnije u vezi ili braku. To je nešto od čega bismo svi mogli imati koristi, pogotovo jer se nalazimo u dubinama retrogradnog Merkura, koji je trenutno na nebu i može uzrokovati nesporazume u komunikaciji, putovanjima i tehnologiji. Dakle, posebno je važno ostati prizemljen i uravnotežen tokom ovog vremena.

Kada uđemo u fazu mladog mjeseca, možemo postaviti svoje namjere i želje oko stvari koje želimo manifestovati u našim životima. Na primjer, možete da pratite šta će se dešavati narednih 6 mjeseci jer sljedeći pun mjesec u Vagi će biti 06. aprila 2023. Dakle, zaželite želju na ovom mladom mjesecu Vage i vjerujte da svemir usklađuje stvari na pravi način. To ne znači da će put pred nama biti gladak i lak. U stvari, putovanje je često maglovito i brdovito sa preprekama, dok prolazimo kroz svoje traume i nesigurnosti. Ali isplati se živjeti život svojih snova i povratiti svoju moć.

Ako je brak ili veza nešto što priželjkujete, mlad Mjesec u Vagi je sjajno vrijeme da zaželite tu želju. Vagom vlada Venera, planeta koja upravlja ljubavlju, ljepotom i novcem. Dakle, nemojte se stidjeti reći šta želite u oblastima ljubavi, harmonije, timskog rada, pregovaračkih vještina i iscjeljivanja. Novost koju želite unijeti u svoj život može se vrtjeti oko stvari poput veze ili braka, jer Vaga vlada tim područjem naših života, uključujući partnerstva, sporazume, bračne ugovore i dijeljenje. Dakle, bilo da želite da stupite u brak sa ljubavlju svog života ili da obnovite postojeći brak, moćno je poželjeti želju i sreću tokom ovog mladog mjeseca u Vagi.

Pročitaj

mlad mjesec u vagi
Foto: Ultra magazin

Vaga vlada pravednošću, pa ako osjećate potrebu za ravnotežom i jednakošću u svom životu ili da više cijenite suprotstavljena gledišta drugih, možete postaviti namjere oko tih stvari i pod septembarskim mladim mjesecom. Ako želite više mira i ljepote u svom svijetu, to možete poželjeti za vrijeme mladog mjeseca Vaga jer ovaj znak vlada harmonijom.

Vaga takođe vlada kožom, najvećim organom u ljudskom tijelu. Zato zapjenite svojim omiljenim maslacem ili uljem za tijelo nakon tople kupke. S obzirom da septembarski mladi mjesec dolazi vruć nakon jesenje ravnodnevice, možete očekivati ​​velike promjene koje će upotpuniti naše ugodne rutine i partnerstva. Mlad mjesec je simbol promjena i novih početaka u astrologiji. Ovo stvara snažan trenutak za punjenje energije, zapisivanje i postavljanje namjera za novi lunarni ciklus. Vage su znak odnosa, koji simbolizuju naša bliska partnerstva jedan na jedan.

Iako su mladi mjeseci generalno sjajno vrijeme za sadnju sjemena, zamišljanja želja i postavljanja ciljeva.  Merkur je trenutno retrogradan, tako da smo već u periodu introspekcije, analize, sagledavanja stvari u nama i oko nas. Hoće li intenzivan koktel mladog mjeseca i retrogradnog Merkura uzdrmati vaše temelje? Oni dirnuti ovim mladim mjesecom osjetiće da su njihove ideje daleko ispred svog vremena ili jednostavno previše mistične da bi ih prosječan čovjek mogao shvatiti. Naše intuitivno čulo je sada veoma oštro. Ovaj mladi mjesec preferira diplomate i mirotvorce, a ne agresivne huškače.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum