Trenutno čitaš
Šta nam donosi sezona Blizanaca?

Šta nam donosi sezona Blizanaca?

Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra
Bingo Plus Banja Luka - Rođendanska nagradna igra

Ako vam je drama sezone pomračenja iscrpila energiju, stvari će se uskoro pokrenuti zahvaljujući sezoni Blizanaca 2022., koja pada između 20. maja i 20. juna. Brzi vazdušni znak nas inspiriše da slijedimo našu radoznalost i donosi jasnoću da vidimo sve strane situacije. Ovo je period za promišljenu komunikaciju o tome kako bismo mogli ići naprijed.

Foto: Ultra magazin

Budući da Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije, više ćemo se fokusirati na to kako komuniciramo i prenosimo naše poruke drugima. Energija Blizanaca često može biti nepredvidljiva i nemirna, ali to je nešto što se može prihvatiti tokom ovog perioda. Uživajte u prirodnoj radoznalosti i želji za interakcijom s drugima tokom sezone Blizanaca. Sezona Blizanaca je vezana za komunikaciju, učenje i razmjenu informacija kroz mnogo različitih izvora.

Iako ulazimo u sezonu Blizanaca tokom retrogradnog Merkura u Biku, to nije nužno loša stvar – možda bismo to čak mogli iskoristiti u svoju korist tako što bismo mogli usporiti i još malo uživati ​​u životu. Sezona Bika je bila intenzivna, u najmanju ruku, a Blizanci će nam pomoći da integrišemo sve novonastale promjene.

Iako će stvari djelovati potresno tokom posljednjih dana Merkurovog retrogradnog hoda, drama će se smiriti kada Merkur krene direktno 3. juna. Sa ponovnim uspostavljanjem ravnoteže, put ka ostvarenju ciljeva koje ste postavili ove godine biće osnažen gracioznošću u stilu Blizanaca.

Sa Marsom koji ulazi u svoj matični znak Ovna 24. maja, trebalo bi da očekujete nalet samopouzdanja i inspiraciju da preduzmete akciju na velikim idejama koje su kulminirale ove godine. Venera, planeta novca i ljubavi, ulazi u senzualni znak Bika 28. maja, ostavljajući dovoljno vremena za romantiku i pomažući vam da pronađete kreativne načine da radite pametnije, a ne teže.

Pripazite na 29. maj, dan kada se susreću Mars i Jupiter, osvjetljavaju nas i oslobađaju našeg unutrašnjeg ratnika. Ovo je sjajan dan za hrabre napade i potragu za željenim ciljem pod nadolazećim mladim mjesecom u Blizancima, koji stiže 30. maja. Ova dva dana su puna pozitivne energije, pa je iskoristite da napravite neke poteze. Energije bi trebale da se slegnu u ovom trenutku, i možda ćemo početi da osjećamo malo više stabilnosti, posebno oko bilo kakvih transformacija koje su se desile.

Saturn će 4. juna stati retrogradno u Vodoliji. Ovo je prilika da usporimo i preispitamo da li smo na putu koji vodi ka našoj autentičnoj viziji budućnosti, ili ćemo možda morati da prilagodimo neke stvari u našim životima kako bismo se uskladili s našom istinom. Ovo je možda dobar trenutak da zapišete svoje ciljeve, snove i želje, i zapitate se: Šta trenutno radite da biste ih ostvarili? Ovaj dan vam može pomoći da se riješite svega što vam ne odgovara i da zadržite ono što vas je pokretalo naprijed.

Pročitaj

Još jedan datum na koji treba obratiti pažnju je 14. jun, kada imamo pun mjesec u Strijelcu. Planirajte nešto zabavno ove noći – nikad ne znate kuda vas energija punog mjeseca može odvesti.

Od 28. maja do 17. juna Venera i Mars će biti veoma jaki na nebu. Ovo je sjajna vijest za naše ljubavne živote, jer će Venera u Biku omogućiti da iscjeljenje i senzualnost zamijene intenzitet u našim interakcijama. Prije izlaska iz Bika 21. juna, Venera će formirati dva intenzivna aspekta sa Saturnom i Plutonom. Tada bismo trebali paziti na svađe i manipulacije.

Bilo da oživljavate svoj društveni život ili vas navodi da razmišljate van okvira, sezona Blizanaca ima mnogo magije vazdušnih znakova.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum