Trenutno čitaš
Šta muškarci i žene žele na osnovu njihovog horoskopskog znaka kada je u pitanju strast i intima?

Šta muškarci i žene žele na osnovu njihovog horoskopskog znaka kada je u pitanju strast i intima?

U ogromnom kosmosu ljubavnih i intimnih odnosa, razumijevanje jedinstvenih karakteristika, želja i sklonosti svakog znaka zodijaka može osvijetliti put ka ispunjavajućoj i harmoničnoj vezi. Astrologija, koja istražuje uticaj nebeskih tijela na ljudsko ponašanje i emocije, istražuje intimne aspekte naših života, nudeći uvide u raznolike želje i energije koje nas strastveno pokreću.

U kosmičkom plesu intimnosti, razumijevanje nijansi svakog znaka zodijaka može nas voditi prema dubljim vezama i ispunjavajućim odnosima. Iako individualne preferencije mogu naravno varirati i sve zavisi i od natalne karte svakog pojedinca, uticaj astrologije pruža fascinantan pogled kroz koji možemo istražiti raznolike želje i energije, koje nas ohrabruju u pitanjima srca. Proučimo intrigantni ples strasti, senzualnosti i povezanosti pod uticajem zodijaka, razlikujući muške i ženske znakove, kako bismo otkrili astro tajne o intimnosti.

Ultra magazin

Ovan – muškarac

Poznati po svojoj vatrenoj i dinamičnoj energiji, muški Ovnovi zrače samopouzdanjem i intenzitetom u spavaćoj sobi. Privlače ih spontanost, direktan pristup, otvorenost i uživaju u preuzimanju inicijative i liderstva u osvajanju i zavođenju. Njihova strast je zarazna, a oni žude za partnerom koji će podjednako odgovoriti na njihovo uzbuđenje i akciju.

Ovan – žena

Ženski Ovnovi posjeduju nezavisni i avanturistički duh. Privlače ih partneri koji odražavaju njihovu hrabrost, slobodu, otvorenost, direktnost i vitalnost. Direktan i samopouzdan pristup veoma se cijeni, jer preferiraju partnere koji se ne boje istražiti nove dimenzije intimnosti.

Ultra magazin

Bik – muškarac

Stabilan i senzualan sa svim probuđenim čulima, muški Bik cijeni ležernost, luksuz, udobnost i povezanost na dubljem nivou u spavaćoj sobi. Cijene jako fizički dodir, prepuštajući se svim užicima koji aktiviraju njihova čula. Laganiji i promišljen tempo ključni su za razvijanje duboke veze i povjerenja.

Bik – žena

Ženski Bikovi zrače senzualnošću, estetikom, magičnom privlačnošću i uživaju u finim stvarima života. Privlače ih partneri koji cijene umjetnost zavođenja i koji si uzimaju vremena za uživanje u fizičkim zadovoljstvima. Romantična i stabilna prisutnost, predanost, ključ je za otključavanje njihove strasti.

Ultra magazin

Blizanci – muškarac

Znatiželjni i razigrani, muški Blizanci lako su zavedeni intelektualnom stimulacijom. Cijene komunikaciju i raznolikost u spavaćoj sobi, napredak na mentalnoj razini jednako koliko i na fizičkoj. Eksperimentisanje, opuštenost, zabava i spontanost su njihovi afrodizijaci.

Blizanci – žena

Ženski Blizanci poznati su po svojoj oštroumnosti, zainteresovanosti, znatiželjom i prilagodljivosti. Privlače ih partneri koji ih mogu uključiti u stimulativne razgovore. Raznolikost i smisao za humor ključni su za održavanje njihovog interesa, budući da žude za partnerom koji može pratiti njihove stalno mijenjajuće želje.

Ultra magazin

Rak – muškarac

Osjetljivi i njegujući, muški Rakovi traže emocionalnu intimnost i povezanost u svojim vezama. Privlače ih partneri koji dijele njihovu želju za dubokom emocionalnom povezanošću. Stvaranje sigurnog i ugodnog prostora ključno je za otključavanje njihove strastvene strane.

Rak – žena

Ženski Rakovi vođeni su intuicijom i emocijom i traže partnera koji razumije i cijeni njihovu emocionalnu dubinu. Cijene geste pažnje i pažljivosti, jer je emocionalna sigurnost ulaznica u njihov senzualni svijet. Romantika je ključna kod Rakova…

Ultra magazin

Lav – muškarac

Samopouzdan, hrabar i harizmatičan, muški Lavovi uživaju biti u centru pažnje, čak i u spavaćoj sobi. Privlače ih partneri koji cijene njihovo samopouzdanje i mogu se nositi s njihovom intenzivnošću. Obožavanje, komplimenti i pohvale napajaju njihovu vatrenu strast i bude pravu strast u njima.

Lav – žena

Ženski Lavovi zrače magnetskim šarmom, sjajem i toplinom. Privlače ih partneri koji prepoznaju njihove kraljevske osobine i koji mogu uživati u njihovoj želji za grandioznim gestama. Dodir drame i stila može rasplamsati plamen njihove strasti.

Ultra magazin

Djevica – muškarac

Orijentisani na detalje, pažljivi i savjesni, muškarci Djevice cijene red, mir i čistoću u spavaćoj sobi. Cijene partnere koji dijele njihov pedantan pristup intimnosti i koji pronalaze radost u malim, promišljenim gestama.

Djevica – žena

Ženske Djevice posjeduju rafinisan, istančan ukus i analitički um. Traže partnere koji cijene njihovu pažnju na detalje i pružaju sigurno i stabilno okruženje. Strpljenje i osjetljivost ključni su za otključavanje njihove senzualne strane.

Ultra magazin

Vaga – muškarac

Šarmantni, estete i diplomatski nastrojeni, muške Vage privlače ljepota i harmonija u spavaćoj sobi. Cijene partnere koji dijele njihove estetske osjećaje i uživaju u finim aspektima života. Balansiranje davanja i primanja, ključno je za njihovu strastvenu povezanost.

Vaga – žena

Ženske Vage cijene eleganciju i gracioznost. Traže partnere koji ih mogu uključiti u intelektualne razgovore i cijeniti umjetnost zavođenja. Harmonične veze i osjećaj partnerstva ključni su za otključavanje njihove romantične strane.

Ultra magazin

Škorpija – muškarac

Intenzivan, strastven i misteriozan, muške Škorpije privlače duboke i transformišuće veze. Cijene partnere koji se ne boje istražiti tamnije sfere intimnosti i mogu se nositi s njihovom strašću jednako žestoko.

Škorpija – žena

Ženske Škorpije zrače magnetskom privlačnošću i intenzitetom. Traže partnere koji mogu navigirati kroz kompleksnost njihovih emocija i cijeniti lojalnost, dubinu emocija i povjerenje. Duboka emocionalna povezanost je ulaznica u njihovu duboku senzualnost.

Pročitaj

Ultra magazin

Strijelac – muškarac

Avanturističkog i slobodnog duha, muški Strijelčevi žude za uzbuđenjem i istraživanjem u spavaćoj sobi. Privlače ih partneri koji dijele njihovu ljubav prema avanturi, novim stvarima i mogu pratiti njihovo beskrajno oduševljenje.

Strijelac – žena

Ženski Strijelčevi cijene svoju slobodu i traže partnere koji im mogu pružiti mentalnu i fizičku stimulaciju i zabavu. Smisao za humor i opušten pristup su ključni za razvijanje njihove strastvene povezanosti.

Ultra magazin

Jarac – muškarac

Ambiciozan i disciplinovan, muški Jarčevi cijene posvećenost i pouzdanost u spavaćoj sobi. Privlače ih partneri koji dijele njihove dugoročne ciljeve i vrijednosti, te koji cijene važnost izgradnje snažnih temelja u odnosima.

Jarac – žena

Ženski jarčevi poznati su po svojoj eleganciji, dosljednosti i praktičnosti. Traže partnere koji mogu pratiti njihovu ambiciju i pružiti im stabilnost. Strpljenje i spor, promišljen pristup ključni su za otključavanje njihove senzualne strane.

Ultra magazin

Vodolija – muškarac

Inovativne i otvorenog uma, muške Vodlije cijene intelektualnu povezanost u spavaćoj sobi. Privlače ih partneri koji ih mogu uključiti u stimulativne razgovore i cijeniti njihov nekonvencionalni pristup intimnosti.

Vodolija – žena

Ženske Vodolije posjeduju jedinstven duh i nezavisnost. Traže partnere koji cijene njihovu individualnost i dijele njihove progresivne poglede na svijet. Prijateljstvo i mentalna povezanost ključni su za otključavanje njihove strastvene strane.

Ultra magazin

Ribe – Muškarac

Sanjarski i empatični tipovi, muške Ribe privlače emocionalne i duboke veze u intimi. Cijene partnere koji mogu razumjeti njihov intuitivan karakter i pružiti siguran prostor za ranjivost, emocije i istraživanje.

Ribe – žene

Ženske Ribe vođene su umjetničkim, romantičnim i saosjećajnim duhom. Traže partnere koji mogu cijeniti njihove romantične ideale i pružiti im emocionalnu podršku. Nježan i njegujući pristup ključni su za otključavanje njihovog senzualnog svijeta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum