Trenutno čitaš
Spremi se za Vinosaur! Banja Luka će u srijedu i četvrtak biti vinski centar regiona!

Spremi se za Vinosaur! Banja Luka će u srijedu i četvrtak biti vinski centar regiona!

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

I ove godine će se u organizaciji kompanije Frutela Group ove srijede i četvrtka 11. i 12. oktobra održati 14. Internacionalni Vinski i Gastro Festival VINOSAUR na lokaciji turističko- ugostiteljskog kompleksa Stara Ada-Ostrvo u Banjaluci. Ovaj popularni događaj je više od uživanja u ponudi vina i gastro ponudi, Vinosaur je mjesto susreta, druženja i povezivanja, te početka nekih novih saradnje, ali i mjesto dobre zabave.

Vinosaur

U proteklih 13 izdanja, na ovom jedinstvenom događaju vrhunskih proizvodjača vina, vinskog asesoara i opreme, sira, pršuta, maslina i ostalih gastro delikatesa predstavilo se više od 250 izlagača iz BiH, zemalja okruženja, najznačajnijih vinskih regiona Evrope i svijeta,  a iz godine u godinu interes izlagača je rastao, čime su organizatori izuzetno počastvovani.

Posebna pažnja posvećuje se internacionalnom karakteru Vinosaura uz praćenje trendova i nastojanje da svako novo izdanje obilježi i po nekoliko noviteta, kako u vinskom tako i u gastro segmentu, držeći se kriterijuma da su kvalitet i prepoznatljvost glavni preduslov za učešće u Vinosauru.  Iz godine u godinu zahvaljujući ovim principima Vinosaur okuplja sve veću i edukovaniju publiku i predstavlja zdravu osnovu za nove generacije, koje na ovaj način imaju ekskluzivnu priliku pristupa vinskom svijetu i gastro delicijama koje ga prate.

Vinosaur

Sa mnogobrojnim novitetima će predstavljanjem 300 različitih vinskih etiketa učestvovati 60 vinarija iz zemalja okruženja i mnogih značajnih evropskih i svjetskih vinskih regiona kao i  20 izlagača u gastro segmentu.

Festival je oba dana otvoren za posjetioce u periodu od 15:00-21:00

Svoje ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 KM možeš kupiti na sljedećim prodajnim mjestima u Banjaluci:

Kuća Pića, Branka Popovića 41b, Banjaluka

Wonderland Gift Shop, Srpska 99,  Banjaluka

Pročitaj

Drink & More, Stepe Stepanovića 61, Banjaluka

Archive Coffee & Bar, Nikole Pašića 16, Banja Luka

te u ograničenom broju na dane održavanja Festivala na ulazu u TU kompleks Stara Ada.

Vidimo se na Vinosauru!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum