Trenutno čitaš
Sofia Richie Grainge otkriva svoj idealan outfit i vrhunsku modnu ikonu

Sofia Richie Grainge otkriva svoj idealan outfit i vrhunsku modnu ikonu

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Sofia Richie Grainge postala je nešto poput tihe luksuzne ikone – iako preferira izraz “bezvremenska” – i nije teško shvatiti zašto.

U stvari, TikTok toliko voli njenu odjeću da je nemoguće ući u aplikaciju bez njenih elegantnih kombinacija, videozapisi #sofiarichiestyle sada broje stotine miliona. Ono što je počelo kao modna fiksacija s njenim vjenčanjem, sada se pretvorilo u potpuni fenomen.

DAVID YURMAN

A sada, modna It djevojka primjenjuje svoj prepoznatljivi ukus na nakit kao novo lice Davida Yurmana. Kampanja je debitovala sa serijom fotografija koje je snimio fotograf Glen Luchford i koja utjelovljuje sofisticirani, jedinstveni pristup ličnom stilu Sofie Richie Grainge.

“Moja majka je nosila Davida Yurmana, a ja sam mislila da izgleda tako lijepo i otmjeno u njihovim komadima”, kaže Richie Grainge za InStyle o saradnji. „Bila sam izuzetno počastvovana kada mi se brend obratio da budem zaštitno lice njihovog novog dizajna, Sculpted Cable“, dodaje ona, objašnjavajući da je „estetika brenda u skladu sa svime što se nadam da ću postići u svom ličnom stilu: bezvremenska elegancija. ”

Odjeća koju ona nikada neće zaboraviti:  “Vjerovatno Rodarte haljina u kojoj sam se vjerila!”

Posljednja stvar koju dodaje svojoj odjeći prije nego što izađe: “Parfem i par sunčanih naočala.”

Formula njene jednostavne odjeće: „Džins, majica i par Chanel cipela su moja omiljena kombinacija.”

Trend koji ona trenutno voli: “Slojevito slaganje nakita – apsolutno mi se sviđa! Tako je zabavno miješati i slagati komade i stvoriti umjetnički trenutak od raznih metala, dragulja i stilova. Često nosim šest ili sedam narukvica i nekoliko ogrlica odjednom.”

Pročitaj

Njen stil u tri riječi: “Bezvremensko, elegantno, graciozno.”

Njena ultimativna modna ikona: “Jackie Kennedy.”

Kako se njen stil promijenio tokom vremena: „Moj stil je evoluirao tokom godina, ali iz dana u dan sam prilično dosljedna. Volim jednostavan i bezvremenski izgled i težim da inspiraciju za stil crpim iz umjetnosti i muzike. Gravitiram prema komadima koji izgledaju bez napora šik i klasični.”

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum