Trenutno čitaš
Ovo je najsvestranija haljina koju možeš imati u ormaru: 4 načina da je nosiš ovog proljeća

Ovo je najsvestranija haljina koju možeš imati u ormaru: 4 načina da je nosiš ovog proljeća

crna haljina
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Klasična crna haljina je najsvestraniji komad u bilo kojoj garderobi, koja nadmašuje sve trendove. Crna haljina može se uklopiti u svaku priliku odijevanja, a odlična je za mnogo više od večernjih događaja.

Upravo jedna takva haljina je slip crna haljina brenda & Other Stories. Slim saten midi haljina se može kombinovati u svim prilikama. Od poslovnog izgleda do večernjih izlazaka, postoji mnoštvo načina da ovu slip haljinu podigneš na nove visine, samo uz malo stajlinga.

crna haljina
& Other Stories

Nastavi da čitaš i saznaš kako da nosiš crnu satensku midi haljinu ovog proljeća.

Kada je u pitanju proljetno odijevanje za kancelariju, manje je više. Dodaj uglađeni osjećaj uz oštru bijelu košulju i navuci neke elegantne, ali nenametljive sandale. Da upotpuniš izgled, ceker torba doprinosi osjećaju toplog vremena, dok je ova torba dovoljno prostrana za sve osnovne stvari i još mnogo toga.

crna haljina
Who What Wear UK

Za opuštene dnevne varijante ova haljina se savršeno kombinuje sa patikama. Završi outfit laganom teksas jaknom za dodatni sloj i jednostavnim nakitom.

Who What Wear UK

Bez obzira da li ideš na večeru sa prijateljicama ili na dejt, satenska midi haljina nudi savršenu harmoniju smart-casual. Dodaj kožnu jaknu u razigranoj proljetnoj nijansi za malo kontrasta. Konačno, malo zlatnog nakita i dobra uvijek su dobra ideja.

Pročitaj

Who What Wear UK

Od rođendana, svadbenih svečanosti, do zabava – klasična crna haljina je uvijek dobar izbor. Za svježe večeri dodaj lagani sako i odluči se za razigrane dodatke koji se uklapaju u luksuzni izgled prilike.

Who What Wear UK

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum