Trenutno čitaš
Sienna Miller nam je pokazala kako nositi ovaj ljetni trend

Sienna Miller nam je pokazala kako nositi ovaj ljetni trend

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kad se izgovore riječi “festivalska moda”, mislimo na jednu od tri osobe; Kate Moss, Alexa Chung ili Sienna Miller. Oblačenje za festival je krajnji izazov; nikad se ne zna kakvo će biti vrijeme, što znači da se moramo pripremiti za svaki slučaj.

Tokom godina, Sinna Miller nas je počastila s toliko odličnih festivalskih kombinacija, ali njen najnoviji ansambl za Glastonbury mora biti njen najbolji do sada (i jedan od najlakših za kopiranje), naime, zbog njenog izbora obuće.

Mark Boland/Getty Images

Sienna Miller odlučila se za par srebrnih kaubojskih čizama uz njenu double denim kombinaciju.  Zahvaljujući retro stilskoj privlačnosti njenih čizama i njihovoj svestranosti tokom cijele godine, primjećujemo da sve više Francuskinja nosi kaubojske čizme, više nego bilo ko drugi, bilo da se radi o cvjetnim haljinama, kratkim suknjama ili zaista, teksas šortsevima, baš kao Sienna.

Sienna je nosila teksas šorts Self Portrait visokog struka, i kratku teksas jaknu sa blistavim dugmadima (koje je uprkos vrućini zakopčala sve do vrha), takođe Self Portrait.

Pročitaj
bijela košulja

Gareth Cattermole/Getty Images

Kaubojske čizme bile su kamen temeljac boho stila Sienne Miller početkom 2000-tih, jer je često spajala dobro nošene, ukrašene rodeo čizme sa mini suknjama ili kratkim hlačama od teksasa.

FREE PEOPLE
MANGO
Zara

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum