Trenutno čitaš
Serije kojima Pickbox NOW otvara jesenju sezonu

Serije kojima Pickbox NOW otvara jesenju sezonu

Pickbox
Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Nova sezona hvaljene serije “Voli me” (Love me), humoristična australijska serija “Naopako” (Upright), britanska miniserija “Doktor Thorne” (Doctor Thorne) samo su neki od noviteta ove jeseni na Pickbox NOW.

Iskustvo odabira i praćenja serija odnedavno je poboljšano zahvaljujući potpuno novom dizajnu aplikacije dostupne na LG webOS i Androidtv uređajima, a uskoro će biti dostupna i na Samsung TIZEN uređajima.

Pickbox NOW je za jesen pripremio mnoštvo novitete:

Naopako (Upright) – australijska humoristična serija

Dvije sezone britke crne komedije “Naopako” vrte se oko dva autsajdera koje je sudbina odvela na putovanje života. Lucky je muzičar, a Meg tinejdžerka koja je pobjegla od kuće. Nakon što su se doslovno zaletjeli u živote jedno drugome, pokušavaju prevesti uspravni klavir preko južne australijske divljine do Luckyjeve smrtno bolesne majke u njegov rodni grad Perth. Riječ je o pravom dragulju za maratonsko gledanje čija je zvijezda, Tim Minchin, ujedno i izvršni producent, scenarista, ali i kompozitor soundtracka.

Pickbox
Foto: Pickbox

Voli me (Love Me)

Fantastična australijska serija “Voli me” stiže s drugom sezonom! Ova neočekivana ljubavna priča dirljiva je drama o ljubavi i gubitku. U glavnim ulogama gledaćemo rođenu Beograđanku, izvrsnu glumicu Bojanu Novaković, te prezgodnog australijskog Boba Morleyja (The 100). Duhovita, sofisticirana i iskrena, serija koju preporučujemo svima!

Pickbox
Foto: Pickbox

Doktor Thorne (Doctor Thorne) – miniserija o raskoši britanskog visokog društva

Od kreatora uspješne serije “Downton Abbey”, dolazi nova istorijska miniserija o raskoši, spletkama i ljubavnim trouglima u visokom društvu. Mary Thorne odrasta pod starateljstvom svog ujaka doktora Thornea. Velik dio svojih formativnih godina provodi u društvu porodice Gresham na imanju Greshamsbury Park. Kako se približavaju svijetu odraslih punom briga i odgovornosti, finansijske nevolje porodice Gresham uticaće na svačije odnose.

Pickbox
Foto: Pickbox

Trik nestajanja (The Vanishing Act) – temeljena na istinitoj priči 

Pročitaj

Australijska miniserija o bogatstvu, prevari i nestanku koja se temelji na istinitoj priči o vrhunskoj prevarantici Melissi Caddick koja je navodno pronevjerila 40 miliona dolara prije nego što je nestala 2020 godine. Tajne i teorije zavjere glavne su u ovoj priči koja će zaintrigirati svakoga!

Pickbox
Foto: Pickbox

Glava (The Head) – jedna od najboljih međunarodnih serija godine

Glava je špansko-japanska psihološka triler serija na engleskom jeziku, prožeta neobjašnjivim misterijama i jezivim tajnama na misterioznoj Antarktici. Ugledni Variety ovaj triler prozvao je jednom od najboljih međunarodnih serija godine. Mali tim, poznat kao Winterers, ostaje preko zime na antarktičkoj istraživačkoj stanici Polaris VI kako bi nastavio svoje inovativno istraživanje, ključni dio u borbi protiv klimatskih promjena, pod zapovjedništvom poznatog biologa Arthura Wildea (John Lynch). Ali kada dođe proljeće, ljetni zapovjednik Johan Berg (Alexandre Willaume) vraća se u stanicu samo da bi otkrio da je cijeli tim mrtav ili nestao.

Pickbox
Foto: Pickbox

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum