Trenutno čitaš
Sedmični horoskop: Šta nam zvijezde previđaju u narednim danima?

Sedmični horoskop: Šta nam zvijezde previđaju u narednim danima?

Sedmični horoskop za period od 21. do 27. januara pun je uzbudljivih dešavanja, posebno ako ste bili više nego spremni da nove stvari počnu da cvjetaju i dobijaju oblik. Sezona Vodolije je uveliko u toku, pa pratite šta slijedi.

23. januara ćete se pripremiti za stabilizaciju kada Venera – planeta ljubavi i novca – ulazi u prizemljenog i ciljevima orijentisanog Jarca. Ovo će podržati vašu želju za izgradnjom čvrstih odnosa zasnovanih na dijeljenim vrijednostima. Ako ste u vezi, ovo je povoljan tranzit za sklapanje dogovora i ozvaničavanje veze.

Instagram/morysetta

25. januara, očekujte nalet predivne energije, posebno kada pun mjesec u Lavu osvijetli vaše srce. Ovaj pun mjesec se poravnava sa Jupiterom u Biku, stvarajući trigon sa Venerom u Jarcu, naglašavajući vašu želju da uživate u životnim radostima, pa iskoristite svoju sposobnost da zaradite novac i budete spremni za romansu. Kada se 27. januara Sunce u Vodoliji poravna sa Jupiterom, možda ćete se osjećati veći od života, ali usmjerite to samopuzdanje u nešto praktično.

Prihvatite još jednu promjenu, jer 27. januara Uran mijenja smijer. Ovo može donijeti neočekivani preokret događaja, posebno ako imate planete u Biku, Lavu, Škorpiji ili Vodoliji. Možda ćete osjetiti potrebu da isprobate nešto novo, stoga pratite svoj unutrašnji tok svijesti i vidite gdje vas vodi.

Strasti se bude kada se intelektualni Merkur udruži sa strastvenim Marsom u Jarcu 27. januara, intenzivirajući vaše misli i akcije. Ovo može dovesti do moćnih rezultata ako ostanete fokusirani, ali budite pažljivi pri izražavanju svojih stavova.

Instagram: morysetta

Ovan

venera u jarcu donosi značajne promjene u dinamici vaše karijere. Ova tranzicija naglašava vašu sposobnost socijalizacije i vještine potrebne za uspjeh u profesionalnom svijetu. Puni mjesec u Lavu pruža snažan podsticaj za obnavljanje samopouzdanja. Uran direktno ulazi u vašu zonu prihoda, kojom vlada Bik, donoseći vam osjećaj finansijske stabilnosti.

Bik

Venera ulazi u vašu sferu mudrosti, otvarajući novo razumijevanje za ljude s kojima želite izgraditi stabilne romantične veze. Puni mjesec u Lavu jača vašu povezanost s emocionalnim aspektima života. Uran, krećući se direktno u vašem znaku, podstiče vas da primijenite nova saznanja stečena tokom vašeg razvoja.

Blizanci

Ulazak Venere u vaš sektor intimnosti, ističe ljude od povjerenja u vašem životu. Puni mjesec u Lavu pojačava vaše komunikacijske vještine, pružajući vam priliku za njihovo iskorištavanje. Uran, krećući se direktno u vašu zonu završetka, kojom vlada Bik, vam donosi oslobađanje od prošlih iskustava.

Rak

Suprotnosti se privlače! Venera ulazi u vašu romantičnu zonu, pokazujući vam važnost kontrasta u stvaranju hemije u odnosima. Puni mjesec u Lavu podstiče vas na proaktivnost u postizanju finansijske slobode. Uran, krećući se direktno u vašu zonu prijateljstva vam pomaže da se ponovo povežete sa svojom zajednicom.

Instagram: morysetta

Lav

Ljubav se ogleda u detaljima. Venera ulazi u vašu sferu svjesnosti, ističući ljude koji obraćaju pažnju na vas. Puni mjesec u vašem znaku donosi snažnu ličnu transformaciju. Uran, krećući se direktno u vašu karijernu zonu, kojom vlada Bik, vas motiviše da napravite značajne profesionalne promjene.

Djevica

Izražavanje je ključno! Venera ulazi u vašu zonu emocionalne izloženosti, inspiriršući vas da podijelite važne istine o svojim osjećajima s važnim osobama. Pun mjesec u Lavu označava završetak nečega što treba biti zaključeno. Uran, krećući se direktno u vašoj zoni mudrosti, kojom vlada Bik, vas motiviše da primijenite nova saznanja za postizanje uspjeha.

Vaga

Venera ulazi u vašu sferu emocionalne inteligencije, privlačeći ljude koji poštuju vaša osjećanja. Puni mjesec u Lavu utiče na vašu zajednicu, pružajući vam priliku da dijelite vrijeme s bližnjima. Uran, krećući se direktno u vašu intimnu zonu, kojom vlada Bik, čini vaše odnose još dubljim.

Pročitaj

Škorpija

Riječi i djela su ključni. Venera ulazi u vašu komunikacijsku zonu, pomažući vam da cijenite važnost komunikacije u vašim vezama. Puni mjesec u Lavu donosi snažnu profesionalnu promjenu, otvarajući vrata liderstvu i slobodi. Uran, krećući se direktno u vašu zonu odnosa, kojom vlada Bik, vas privlači ljudima kojima možete vjerovati.

Instagram/@morysetta

Strijelac

Venera vam pomaže da ostanete svjesni i prisutni kako biste mogli slušati mudrost svog tijela. Ako ste u potrazi za ljubavlju, mogli biste upoznati nekoga ko će vas oduševiti. Ako ste već u ljubavnoj vezi, možda provodite vrijeme iza zatvorenih vrata. Puni mjesec vodi vas u nove prostore proširenja vaših vidika. Uran, krećući se direktno u vašu zonu blagostanja, kojom vlada Bik, vas inspiriše da isprobate nove strategije za dobrobit.

Jarac

Venera ulazi u vaš znak, donoseći poboljšanja u vašem odnosu prema vezama. Osvijestite svoju vjeru u sebe i druge! Puni mjesec u Lavu rasplamsava seksualnu strast i želju za dubljim, pouzdanijim vezama. Uran, krećući se direktno u vašem sektoru samopoštovanja, kojim vlada Bik, olakšava krizu samopouzdanja.

Vodolija

Spremni ste pustiti? Venera ulazi u vašu kuću podsvijesti, oslobađajući vas od prošlih obrazaca i ljudi koji više ne odgovaraju vašem rastu. Puni mjesec u Lavu je romantičan, pružajući vam nove prilike, produbljujući dinamiku ili okončavajući veze koje vam više ne služe. Uran, krećući se direktno u vašu kuću porodice, kojom vlada Bik, vam pomaže da se dobro osjećate u svom okruženju.

Ribe

Prijatelj, ljubavnik ili oboje? Venera ulazi u vašu zonu zajednice, namjerno povezujući blagodati romantike i prijateljstva kako biste ih mogli integrirati, a ne mijenjati. Puni mjesec u Lavu pomaže vam podići brigu o sebi na viši nivo za zdravlje uma, tijela, srca i duha. Uran, krećući se direktno u vašu kuću komunikacije, kojom vlada Bik, smiruje sve nesporazume.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum