Trenutno čitaš
Savršena ravnoteža udobnosti i elegancije u novoj Alma Ras kolekciji

Savršena ravnoteža udobnosti i elegancije u novoj Alma Ras kolekciji

Alma Ras
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Alma Ras nas svake sezone osvaja novitetima u izradi finog donjeg veša i spavaćeg programa. Izuzetak nije ni nova kolekcija koja svojim neodoljivim kombinacijama poziva na uživanje i to ne samo u udobnosti doma, nego i izvan njega.

Zavodljivosti i prizivanju proljeća doprinosi paleta boja, od svijetlih i prozračnih, preko različitih nijansi zelene, do crnih i vibrantnih dezena koje već možemo vidjeti i na svjetskoj modnoj sceni.

U skladu sa  filozofijom Alma Ras brenda, nova kolekcija istražuje različite materijale i stilove kako bi stvorila jedinstvene komade odjeće. Bez obzira na preferencije i na to da li voliš pamuk, mikromodal, lan, viskozu ili čipku, Alma Ras ima ponešto za svakoga.

Svaka žena zna za onaj super osjećaj koji pokreće na nove izazove i uspjehe. Šta je to što motiviše svaku od nas je različito, od jutarnjih mini rituala, druženja s dragim osobama,  do onoga šta nosimo. Vjerujemo da će većina izdvojiti upravo ono u čemu smo tokom cijelog dana, do momenta kad se spremamo za spavanje.

alma ras
Alma Ras

Donji veš, iako se ne vidi, pruža osjećaj samopouzdanja svakoj ženi, naročito ako su u pitanju neki posebni krojevi. To može biti neki mini detalj ili elegantna čipka zbog kojih ćemo se osjećati sigurnije u sebe. Međutim, najbitnije od svega je kvalitet materijala koji će prijati koži i podstaknuti super energiju koja će nas pokrenuti.

Bez obzira na to radi li se o laganim pidžamama za nježne proljetne noći, suptilnim kombinacijama pamuka i čipke za posebne prilike, ili trenerkama za opuštanje kod kuće ili casual izlaske, jedan od ključnih elemenata svakog komada iz nove kolekcije je udobnost koja se susreće sa luksuzom i elegancijom.

Pročitaj

Kreativni tim omiljenog bh. brenda poigrao se sa detaljima i krojevima, stvarajući komade koji se besprijekorno prilagođavaju tijelu ističući ljepotu svake žene. Osim toga na zadovoljstvo kupaca u novoj kolekciji našla se i posebna ponuda Mix&Match, koja omogućava kreativnost u kombinovanju različitih komada, pružajući beskrajne varijante stilizovanja.

Nova Alma Ras kolekcija predstavlja savršenu ravnotežu između modernog dizajna, udobnosti, elegancije i luksuza što će naglasiti individualnost i samopouzdanje svake žene.

Alma Ras
Alma Ras

Dok sa uzbuđenjem čekamo ekskluzivnu liniju IRIS, DALAL i KALI i sredinu mjeseca marta, kada će osvanuti u buticima i online, ostale linije iz nove kolekcije te već očekuju na Alma Ras web shopu i u svim maloprodajnim buticima.

alma ras
Alma Ras

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum