Trenutno čitaš
Saturn se vraća u Ribe nakon 26 godina i donosi velike promjene

Saturn se vraća u Ribe nakon 26 godina i donosi velike promjene

Saturn je planeta koja je naš učitelj, ali i veliki ” mučitelj”. Ako sa njim umijemo da sarađujemo, ako ozbiljno shvatimo njegove poruke, onda možemo mnogo toga da naučimo i da dobijemo velike povratne informacije koje nam mogu koristiti.

Saturn će 7.marta preći u znak Ribe gdje će boraviti do 25. maja 2025. Znak Ribe je povezan sa vjerom, sa svim aspektima koji se tiču našeg vjerovanja u sebe, u svoje sposbnosti, u ono što možemo da pomjerimo i pokrenemo načinom vjerovanja i motivisanja sebe.

Freepik

Saturn je disciplina, a Ribe su duhovnost. Lekcija ovog Saturna je da “disciplinujemo” svoju duhovnost, kroz razne oblike učenja, da se klonimo raznih lažnih duhovnjaka, svih onih koji na jeftin način propagiraju duhovna učenja i energetske tehnike.

Kada su u pitanju Ovnovi, ovaj Saturn aktivira njihovo 12 polje, polje gdje su smešteni prošlost, karma, strahovi. Šta mogu Ovnovi da urade da bi prevazišli ovu priču Saturna? Za njih je najvažnije da porade na svojim strahovima i  na svemu onoom što nisu završili unazad nekoliko godina. Ovnovi ne vole prošlost i da se njome bave, ali Saturn će ih upravo natjerati na sređivanje ostataka prošlosti.

Bikovi su zemljani znak koji uživa u onome što pruža energija Saturna i za njih je ovo period nagrada i uspjeha. Dugo su čekali “svojih pet minuta” posebno u odnosima sa partnerom i u poslovima sa inostranstvom. Važno je uživati i prepustiti se. Napredovanja na poslu do kraja 2023 godine.

Blizanci su veoma emotivno rasijani zbog dugog uticaja Marsa u Blizancima. Saturnov uticaj je veoma komplikovan, jer se aktiviraju nezgodni aspekti u oblasti profesionalnog života. Sve što se kaže javno, ostavlja utisak i može biti dvosmisleno. Blizancima je važno da kontrolišu svoj rječnik.

Što se tiče Rakova,  za njih je Saturn u Ribama veoma povoljan i donosi im sređivanje ljubavnih odnosa. Mnogi će stabilizovati sadašnje veze, a neki će upoznati zanimljive ljude i potencijalne partnere. Mogući su planovi za proširenje porodice.

Za Lavove je ovo važan period kada su u pitanju poslovni i novčani aspekti života. Vrlo je važno naučiti šta je važno i šta je prioritet u sadašnjem trenutku. Saturn u Vodoliji je veoma negativno uticao na Lavove unazad tri godine, a uticaj Saturna u znaku Riba donosi rasterećenje na svim nivoima.

Saturnova priča je veoma teška  za sve pripadnike znaka Djevice, jer će Saturn biti u direktnoj opoziciji sa njihovim Suncem. Najvažnije je voditi računa o fizičkom i mentalnom zdravlju. Svaki problem koji se pojavi, važno je da se reaguje na vrijeme.

Freepik

Vage su znak koji živi od emocija i ljubavi, a ovaj Saturn u Ribama najviše aktivira emocije. Ovo je period koji donosi sagledavanje emotivnih reakcija posebno kada su u pitanju intima i privatni život. Voditi računa o mogućim blokadama u krugu porodice.

Pročitaj

Znak koji voli saturnove zakone i koji umije da ih vrlo rado primjenjuje jesu Škorpije i za njih je ovaj period veoma plodonosan. Predstoji im veliko emotivno raščišćavanje i sređivanje ljubavnih odnosa. Moguće su selidbe koje dugo očekuju.

Kada su u pitanju Strijelčevi, energija ovog Saturna u Ribama pravi veoma izazovne aspekte na njihovo Sunce. Najvažnije je voditi računa o tome koliko sebe emotivno daju drugima i da nauče da sačuvaju svoje emocije pod kontrolom.

Za Jarčeve je ova priča o Saturnu uvek povoljna, jer to njihov vladar. U znaku Riba pokreće stabilizovanje određenih aspekata života kao što su nekretnine i moguće selidbe tokom 2024. Popravljaju se i emotivni odnosi u krugu porodice i u krugu prijatelja.

Za Vodolije je ovo jedno veliko životno rasterećenje zato što Saturn odlazi iz njihovog znaka. Oni će biti veoma zadovoljni novim načinom života i moći će mnogo lakše i jednostavnije da organizuju svakodnevne životne obaveze i okolnosti.

Što se tiče emotivnih Riba, Saturn im pojačava vjeru i njihovo posmatranje života iz jednog ozbiljnijeg i odgovorniijeg ugla. Mnoge Ribe će imati osećaj da se dešavaju neke krupne stvari, ali je važno staviti akcenat na ličnim malim zadovoljstvima i naučiti se strpljenju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum