Trenutno čitaš
Šarmantna jednostavnost: Ležerni party stil za savremenu ženu

Šarmantna jednostavnost: Ležerni party stil za savremenu ženu

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U domenu party mode, idealan izgled za sezonske svečanosti je spoj kultnih, zabavnih i ekstravagantnih outfita koji zasjenjuju sve ostale. Međutim, realnost je da takva atmosfera možda nije praktična za praznična druženja na poslu ili neobavezne večernje izlaske s prijateljima. Stoga, odjeću treba prilagoditi u skladu s tim.

I dalje će biti dašaka glamura, ali možda u nešto skromnijem obliku, poput šljokičaste suknje uparene sa sivim kašmirskim pletivom ili kompleta statement minđuša koje naglašavaju jednostavnu, minimalističku kombinaciju bluze i farmerki. Koliko god neko sanjao o ogrtaču s perjem i odijelu s šljokicama s štiklama do neba, istina je da ćeš vjerovatnije pronaći pojedince u klasičnim haljinama za zabave s najlonkama, skromnim štiklama srednje visine i odvažnoj crvenoj boji usana.

Pinterest

Posmatrajući trenutni trend na društvenim mrežama, primjetna je sklonost ka ležernom odijevanju. Dok neki ljudi svaki dan pretvaraju u modni spektakl, drugi s rasporedom prepunom raznih događaja odlučuju se za odjeću koja je laka, brza i ne zahtijeva opsežnu garderobu.

Razmisli o krojenim blejzerima sa blistavim pantalonama, sofisticiranim uparivanjima suknje i pletiva i nekoliko solidnih ideja za “lijep top i farmerke”.

Ovaj sezonski pristup zabavi donosi sa sobom svježu dozu ležernog šika. Umjesto ekstravagantnih haljina i visokih potpetica, odluči se za kombinacije koje su jednako efektne, ali mnogo pristupačnije za nošenje. Ponekad je dovoljna samo upečatljiva obuća, poput ovih svjetlucavih čizama.

Posmatrajući trendove na društvenim mrežama, primijećujemo porast prigušenih kombinacija poput krojenog blejzera i svjetlucavih pantalona. Ovaj spoj elegancije i udobnosti savršen je za večernje događaje koji ne zahtevaju preveliku formalnost, ali i dalje želiš očarati svojim izgledom.

Kombinacija blistavih pantalona i bijele košulje može stvoriti moderan i upečatljiv outfit. Budući da su pantalone blistave i privlače pažnju, uravnoteži outfit odabirom jednostavne i klasične bijele košulje.  Ova kombinacija može dobro funkcionisati za noćni izlazak, zabavu ili poseban događaj. Prilagodi aksesoare i cjelokupni stil na osnovu formalnosti prilike.

Dakle, ove praznične sezone, odluči se za šarmantnu jednostavnost koja odiše ležernim stilom. Casual party outfiti pružaju priliku da blistaš bez previše napora i da se osjećaš samopouzdano u svakoj situaciji. Bez obzira da li biraš sjaj ili minimalizam, ključ je u udobnosti i izražavanju svoje jedinstvene ličnosti kroz odjeću.

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum