Trenutno čitaš
Puter žuta je must have boja ljeta

Puter žuta je must have boja ljeta

puter žuta
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Nakon dominacije Tomato Girl trenda, svjetla puter žuta boja zauzima tron kao najtoplija nova boja ljeta 2024. Prema riječima It-girls, zvijezda i modne zajednice, nijanse puter žute preuzimaju modnu scenu ovog ljeta.

Prošla sezona bila je obojena Cherry red nijansom, zahvaljujući popularnosti lakovanih cipela Mary Jane i francuskom trendu koketa. Kolekcija Gucci Ancora od Sabato De Sarna dodatno je učvrstila Cherry red kao dominantnu boju u svim modnim domenima. Sličan uspon sada doživljava puter žuta, koja polako, ali sigurno osvaja srca modnih entuzijasta.

Instagram stranica Databutmakeitfashion, poznata po svojim modnim podacima, nedavno je objavila informaciju koja potvrđuje rast popularnosti puter žute boje. Prema njihovim podacima, web stranica za odjeću Asos zabilježila je porast pretraga za žutom bojom za 98% tokom prošlog mjeseca. Slično, interesi Google pretraživanja u puter žutoj nijansi porasli su za 60% u posljednjih mjesec dana.

Modne revije za kolekcije 2025 takođe obiluju puter žutim nijansama. Chanel je predstavio heklane žute sakoe, dok su Gucci suknje i topovi upareni sa jaknama od mekane puter kože osvajali na pisti. Ovaj trend ne zaobilazi ni vodeće svjetske zvijezde koje su takođe prigrlile puter žutu za svoje prigodne outfite.

Pročitaj

Puter žuta je postala sinonim za svježinu i eleganciju, unoseći dašak sunca u svakodnevne modne kombinacije. Očekuje se da će ova boja dominirati ne samo na pistama i društvenim mrežama, već i na ulicama širom svijeta, donoseći osvežavajuću promjenu i energiju ovog ljeta. Ukoliko želiš biti u trendu, puter žuta je boja koju ne smiješ zaobići.

Naslovna fotografija: nikkkkes

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum