Trenutno čitaš
Praznično odbrojavanje počinje sa limitiranim adventskim beauty kalendarima!

Praznično odbrojavanje počinje sa limitiranim adventskim beauty kalendarima!

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Tik tak, tik tak… Sezona poklona se bliži. Kako možeš još više pojačati iščekivanje?

Uz adventski kalendar poput essence HAPPY HOLIDAYS kalendara, naravno. Sadrži 24 beauty iznenađenja, koja će garantovano učiniti prazničnu sezonu još ljepšom!

essence

Proizvodi u kalendaru stvaraju potpuni praznični izgled – tako da smo zaista spremni za zimske praznike. Sve blista, miris prazničnih kolačića i punča je u zraku, kontemplativni trenuci su na vidiku – najljepše doba godine je tu!

essence

I postoji jedna stvar, koja prazničnu sezonu čini još boljom: potpuno ispunjen adventski calendar, koji stvara iščekivanje sezone darivanja. Uz limitirano izdanje essence adventskog kalendara HAPPY HOLIDAYS, ovisnice o ljepoti čeka prava poslastica, jer se iza svakih od 24 vrata krije po jedno svjetlucavo iznenađenje. Naravno, tačan sadržaj je još uvijek tajna, ali reći ćemo vam ovoliko: sretni trenuci su zagarantovani s ovim proizvodima!

essence

Malo zavirivanja za sve one koji više ne mogu podnijeti neizvjesnost: skriveni iza vrata, između ostalog, kriju se njegujući proizvodi poput hidratantnog providnog ruža za usne, noćne maske za usne ili zlatnih flastera za oči u obliku zvijezde.

essence

Svjetlucavi highlighter, kist za blendanje i zimski lak za nokte u mini formatu takođe osiguravaju ekskluzivne make-up lookove.

Pročitaj

essence

Matirajući papirići za kontrolu ulja savršeni su za praznične party-je, uklanjaju neželjeni sjaj s lica u tren oka. I to nije to: essence adventski kalendar ima mnogo više za ponuditi!

essence

Ali to nije sve i CATRICE ima svoj CATRICE adventski kalendar DIY

CATRICE

Medenjaci, miris cimeta, kuhano vino i pečeni bademi na prazničnim sajmovima, lijepo raspoloženje svake godine ispuni srce radošću. Kako bi se povećao osjećaj iščekivanja i skratilo vrijeme čekanja na sezonu darivanja, stiže popularni CATRICE adventski kalendar DIY. Kalendar dolazi u šest različitih verzija.

CATRICE

Nisu samo 24 beauty iznenađenja koja će uveseljavati svaki dan u predpraznično vrijeme, već i vrijednost proizvoda koja je više od 100 eura! To su trendi proizvodi u originalnim veličinama iz CATRICE standardne ponude. Adventski kalendar DIY dolazi s 24 prekrasno dizajnirane papirnate vrećice i odgovarajućim naljepnicama kako bi sastavila prekrasan adventski kalendar za sebe ili svoju najdražu osobu.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum