Trenutno čitaš
Praznični duh polako na prstima ulazi u naše domove

Praznični duh polako na prstima ulazi u naše domove

Young Lions
Young Lions

Zakoračili smo u novembar, što znači da nam se praznici polako približavaju. Svi oni koji vole da dekorišu svoj dom u duhu praznika mogu slobodno početi sa odabirom ukrasa jer su u naše omiljene trgovine stigli novogodišnji asortimani.

praznični duh
JYSK

Osim što možeš kupiti gotove dekoracije, ovo je idealno vrijeme da, ukoliko voliš kreativni rad, probaš izraditi ukrase svojim rukama. Ovo je sjajna prilika za porodični timski rad koji može biti jako zabavan i pomoći nam da više vremena provodimo u zajedničkim aktivnostima, a zajedništvo je cilj praznika, zar ne? Na internetu možeš pronaći pregršt ideja za izradu novogodišnjih ukrasa i dekora, pa čak i prazničnog drvceta od različitih materijala.

Za sve one koji nemaju vremena ili se ne osjećaju dovoljno kreativnima za izradu ukrasu, ili jednostavno ne mogu da odole maštovitim stvarčicama, JYSK nam je predstavio svoju novu Nordic mood kolekciju koja u naše domove unosi toplu i prijatnu prazničnu atmosferu. Dom je mjesto proslave i druženja u krugu najmilijih i mnogi od nas se trude da baš ovih mjeseci bude posebno čaroban.

Dovoljne su i male promjene, poput unošenja mirisnih svijeća koje možeš zadržati tokom cijele godine, ili zanimljivih svijećnjaka.

praznični duh
JYSK

Rustikalni detalji takođe doprinose toploj atmosferi doma. Tvoje boje vodilje u stvaranju praznične idile mogu biti klasične poput crvene i zlatne, uz zelenu boju bora. Bronzana ili smeđa vaza sa grančicama bora kao dekor na stoliću za kafu će izgledati vrlo elegantno, a samu vazu možeš koristiti i kasnije tokom godine.

JYSK

Dom u prazničnom duhu nije potpun bez slatkih, platnenih, mekanih vilenjaka i patuljaka. JYSKovi sivo-crveni vilenjaci se uklapaju u moderan i rustikalan dekor, a neki od njih imaju i noge koje se mogu produžiti i tako stvarati različite efekte. Djeca će ih posebno voljeti.

praznični duh
JYSK

Ne zaboravi da su lampioni i lampice bitan faktor prilikom stvaranja prazničnog ugođaja. Fenjeri sa svijećom daju blagu i toplu, umirujuću svjetlost, dok lampice dodaju dozu zabave, radosti i stvaraju atmosferu proslave.

Pročitaj

U vrijeme praznika nam je udobnost prioritet, pa ne smijemo zaboraviti praznične pokrivače, jastuke i jastučnice. Uz njih će naša fotelja ili kauč postati udoban i veseo kutak za uživanje u kuvanom vinu i kolačićima sa đumbirom.

praznični duh
JYSK

Pronađi inspiraciju za uređenje svih prostorija u svom domu od kupatila do kuhinje, kao i ideje za najljepše dekoracije stolova na JYSK.ba ili posjeti najbližu JYSK prodavnicu.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum