Trenutno čitaš
Praznici na noktima – ideje za praznični manikir

Praznici na noktima – ideje za praznični manikir

praznični manikir
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sezona praznika je vrijeme za sjaj i glamur, a tvoj manikir je način da upotpuniš praznični duh! Bez obzira voliš li klasične nijanse crvene i zelene ili želiš eksperimentisati s blistavim detaljima, manikir ti pruža priliku da izraziš svoju kreativnost i proslaviš ovaj magičan period godine.

Prznično raspoloženje uvijek treba da nosimo u srcu, ali zašto ne i na noktima.

Razmotrili smo široku lepezu manikira na Instagramu i otkrili mnogo šarmantnih primjera koji nam se dopadaju. Među njima su i nevjerojatni dizajni poput slatkih kuglica, pahulja, zvjezdica ili drugih prazničnih motiva, a neki od naših prijedloga zahtijevaju i profesionalnu pomoć kako bi izgledali savršeno.

Jednostavniji manikir u ovo doba godine zahtijeva boje poput crvene, zelene i zlatne. Međutim za nešto kompleksniji manikir tu je eksperimentisanje sa različitim motivima koje povezujemo sa praznicima, ali za potpuni maksimalizam različite boje i različiti motivi na svakom noktu su pun pogodak.

Sve naše praznične prijedloge pogledaj u nastavku, a ako ti treba pomoć profesionalaca Cacao Beauty Centar u Banjaluci je rješenje gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe.

Sve informacije o uslugama manikira, kao i specijalnim poklon bonovima kojima možeš obradovati svoje voljene za praznike, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum