Trenutno čitaš
Poznate dame na Valentino Couture spektaklu u Rimu

Poznate dame na Valentino Couture spektaklu u Rimu

L'Occitane
L'Occitane

Couture modna sezona za jesen 2022. završila je sjajnom revijom Valentina – iako ne tamo gdje bismo očekivali. Umjesto svog uobičajenog pojavljivanja na rasporedu u Parizu, brend se vratio u svoj duhovni rodni grad Rim (Valentino Garavani je prvi put lansirao brend tamo 1960. godine sa malom prodavnicom na Via Condotti) za spektakl koji oduzima dah, a koji se odvijao na  kultnim španskim stepenicama Piazza di Spagna.

JACOPO RAULE/GETTY IMAGES

Međutim, jednako blistave poput raskošnih couture haljina i svjetlucave šminke, bile su slavne dame koje su svratile ovog vikenda da proslave najnoviju modnu ponudu kreativnog direktora Pierpaola Picciolija. Prva je bila Anne Hathaway, u Barbie mini haljini boje fuksije (u prepoznatljivoj nijansi “Pink PP” koju je Piccioli razvio za svoju kolekciju za jesen 2022.) i paru sada već prepoznatljivih vrtoglavih štikli na platformu.

JACOPO RAULE/GETTY IMAGES

Zatim je stigla Naomi Campbell – dugogodišnja Picciolijeva muza – u bijelom grudnjaku, krojenim pantalonama i dramatičnom plaštu od crnog tafta. (Plus, par sunčanih naočala, naravno.)

Getty Images

U nastavku pogledaj još neka izdanja slavnih na Valentino couture 2023 spektakl u Rimu.

Kate Hudson

Getty images

Florence Pugh

Pročitaj

Getty Images

Ariana DeBose

Getty Images

Balqees Ahmed Fathi

Getty Images

Ashley Park

Getty Images

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum